Szeretnél HR-esként fejlődni és valami újat tanulni?

Szeretnéd, ha a kiválasztás, tehetség-menedzsment, előléptetések, motiváció, szervezetfejlesztés, szervezeti átalakítások, csapatba illeszkedés, vezetőfejlesztés még profibban és a teljes személyiséget vizsgálva történne minden esetben a szervezetben? Esetleg változik valami a szervezeten belül?

Mediációs készségek tréningSzeretnéd, ha HR-esként tudnál pártatlanul mediálni, azaz konfliktusokat békésen elrendezni a cégen belül?

A Gordon & TA szervezetfejlesztő csapata most mindkettőt kínálja – az egyiket ingyen*, a másikat nagy kedvezménnyel a HR csapat és vezetők részére!

Profiles kompetencia felmérés 1HR-esként ezzel a módszerrel akár 20%-kal hatékonyabb munkavégzés lehetséges, ha azonosítod saját fejlesztendő területeidet, ami így ráadásul sokkal nagyobb motivációt fog adni! A munkatársak 17%-a azért nem sikeres a munkájában, mert az nem motiválja!

*Ha most igényelsz Profiles kompetencia felmérést a cégnél 5 vagy 10 főre, akkor a HR vezető számára a felmérés, kielemzés és fejlesztési lehetőségek összefoglalása ingyenes (ennek értéke 140,000 Ft+Áfa).

ProfilesXT teszt5 főre szóló megrendelés esetén 110,000 Ft+Áfa/fő, 10 főre szóló megrendelés esetén 100,000 Ft+Áfa/fő a felmérés és kielemzés díja. Ez lehetőséget kínál a hosszabb távon is maradandó, hatékony szervezetfejlesztésre és intervenciókra mind személyes, mind csapat szinten. A Profiles kompetencia felmérésről itt olvashatsz és jelentkezhet bővebben: http://gordonta.hu/szervezeti-kulturafejlesztes-tanacsadas/profiles-kompetencia-felmeres/

Ha most jelentkezel Mediációs tréningünkre ebben a csomagban, akkor a teljes képzési árból (120,000 Ft+Áfa) 25% kedvezményt adunk!

További részletek és jelentkezés a mediációs képzésre itt: http://gordonta.hu/uzleti-kepzes-munkatarsaknak/mediacios-keszsegek-trening/

Email: Iroda@gordonta.hu

Telefon: +36 30 933 73 44

 

 

Oszd meg!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Mutasd!
Rejtsd el!