A Gordon & TA-ról…

A Gordon & TA 2004-ben alakult, ekkor léptünk be az üzleti élet területére – több, mint tíz éves közös munkával, tapasztalattal és barátsággal a hátunk mögött.

Szakmai munkánkat a húsz évvel ezelőtt alakult Magyar Gordon Iskola színeiben kezdtük, mely akkoriban egyedül állt a magyar tréningpiacon. Legelső kínálatai a Thomas Gordon nevéhez fűződő kapcsolat- és konfliktuskezelő tréningek voltak.

Az évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a tréningek oktatásában, és azt láttuk, hogy a megújításnak, kibővítésnek és más modellekkel való ötvözésnek tágas tere van. Ahogy bármely más kiváló szellemi termék, a Gordon-modell is számtalan szakember gondolatait termékenyítette meg.

Célunk, hogy partnereink szolgáltatásainkkal olyan egészséges szervezetet működtessenek melynek jellemzői a tartósság, a hatékonyság és a fejlődésre való képesség.

Arra törekszünk továbbá, hogy partnereink:

  • a változások tükrében képesek legyenek megfelelni az új kihívásoknak,
  • tudatos, magabiztos tervezéssel alakítsák szervezetük jövőképét,
  • külső és belső kommunikációja megfeleljen a vállalati értékeknek, kultúrának,
  • mind az egyes emberek, mind a szervezet erőfeszítései egymást támogassák.

Értékeink:

  • Személy- és ügyfélközpontúság: hallgatóink, illetve partnercégeink közel 70%-a visszatérő ügyfeleink közül kerül ki.
  • Megbízható szakmai tudás, kompetens szakemberek: csapatunk valamennyi tagja magas szakmai színvonalon dolgozik. Többségük több, mint tízéves felnőttoktatói gyakorlattal rendelkezik. Megtalálható közöttük egyetemi oktató, a felnőttoktatás elméletének (andragógia) kutatója, kommunikációs és önismereti könyvszerző, szakmai- és személyiségfejlesztő programfejlesztő, kiképző tréner vagy marketing-kommunikációs és üzleti modell szakember is.
  • Tudományos alapokon nyugvó, a gyakorlati életben kipróbált és bevált módszerek: a tréningjeinkbe beépített tudás hazai és nemzetközi módszerekre és gyakorlati tapasztalatokra épül.
  • Az élet minden területén hasznosítható ismeretanyag: nem csak a szakmai munkában, de a magánélet területén is jól alkalmazható, szemléletformáló készségtárral dolgozunk.

Trénereink szívesen dolgoznak bármely magyarországi térségben.

Partnereink:
gordon & ta
gordon & ta
gordon & ta

gordon & ta

Oszd meg!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Mutasd!
Rejtsd el!