Szervezetfejlesztés

Szervezeti kultúrafejlesztés? Segítünk vállalkozását sikeresebbé tenni!

  • Szívesen motiválná munkatársait, de nincs rá ötlete? Vagy ha igen, az túl drága?  Szeretné, ha munkatársai nagyobb felelősséget vállalnának feladataik elvégzésekor?
  • Gyakran érzi magát eszköztelennek a konfliktusokban? Vezetőként is jól jönne a külső támogatás?
  • Foglalkoztatja az utódlás gondolata? Hogyan illessze be az utódlástervezést a vállalat életébe?
  • Szeretne más vállalkozóktól tanulni, kapcsolatokat építeni?
  • Szeretné újragondolni üzleti modelljét és marketing stratégiáját, hogy nagyobb értéket adhasson célcsoportjának, miközben fenntarthatóvá teszi vállalkozását?

Ha ezek a kérdések foglalkoztatják, érdemes velünk dolgozni!  Egyéni, kifejezetten a mikro- és kisvállalkozások életére és problémáinak megoldására kitalált szervezeti kultúrafejlesztés csomagjainkkal növelheti ügyfelei elégedettségét, munkatársai tudását és az új szemlélettel közvetetten piaci részesedését is.

szervezeti kultúrafejlesztés Gordon & TAAz alábbi szervezeti kultúrafejlesztés témákban kínálunk tréningeket és tanácsadást:

Olyan fejlesztési folyamatot kínálunk, amelynek során a résztvevők saját személyes fejlődésén túl a vállalkozás/vállalat is folyamatosan fejlődik, mivel a képzés keretében az ismeretek gyakorlati adaptációja azonnal megtörténik. A résztvevő miközben fejleszti személyes kompetenciáit, segítséget és visszajelzést kap működésének fejlesztéséhez és új üzleti kapcsolatokra tehet szert.

Egyéni vagy csoportos tanfolyamokból, helyszíni vagy tantermünkben zajló oktatásokból is választhat, és mindezt előre tervezetten, a legjobb ár/érték anyagi befektetés mellett.

A Gordon & T.A. Kft. 2004 óta segíti a szervezetek munkatársait abban, hogy egyének és csapatok a szervezeten belül és kívül is hatékonyan kommunikáljanak.

Oszd meg!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Mutasd!
Rejtsd el!