Érzelmi kompetencia tréning

Egyszerű, közérthető módszer, éppúgy mint a tranzakcióanalízis, amely a pszichológia jól bevált módszere, és amely ezúttal az érzelmekre helyezi a hangsúlyt. C. Steiner, Berne egykori munkatársa dolgozta ki több éven át megszerzett gyakorlati tapasztalatai felhasználásával.

A tréning folyamán, saját élményen keresztül tapasztalhatják meg az érzelmek és kapcsolatok kölcsönhatásának az egyén közérzetére, a hétköznapi életére gyakorolt hatását.

A tréninget vezeti: Hendrikje Schürholz

pszichológus, szakképzett érzelmi kompetencia elmélet oktató,

Német Érzelmi Kompetencia Társaság helyettes elnöke

A tréning teljes idejére professzionális német tolmácsot biztosítunk.

A tréning célja, hogy:

  • megismerjük, és közeli kapcsolatba kerüljünk érzelmeinkkel,
  • ezáltal a viselkedésünk, fellépésünk és kommunikációnk hitelesebbé válik
  • kapcsolataink pedig nyitottabbá, őszintébbé válhatnak.

Ennek elérése érdekében az alábbi eszközöket vesszük igénybe:

  • Őszinteség: a bizalom forrása az őszinte megnyilvánulás. Fókuszálunk a belülről jövő gondolatokra, és érzésekre és ezeket őszintén kimondjuk; ezt nevezzük a Szív megnyitásának Nagy hangsúlyt fektetünk a figyelemre és elismerésre, a feltétel nélküli elfogadás gyakorlására

 

  • Szükségletekre, vágyakra fókuszálás, figyelem arra, hogy ki mit érez (én ill a másik),intuícióink megfigyelése – ezt hívjuk az Érzelmi világ feltérképezésének

 

  • Felelősségvállalás mindazokért a zavarokért, amelyet mások és a magunk számára mi magunk okoztunk, és késznek lenni arra, hogy ezt feloldjuk, megszüntessük.

Az olyan megállapodások, amelyek a hatékony és egymás támogatását célzó munkát segítik – mint pl. a manipulációmentes, a hazugságtól, „Megmentősdi” és „Áldozatszerep”-től való tartózkodás – gondoskodnak arról, hogy a résztvevők szabad, védett és biztonságos térben érezzék magukat., hogy eredményesen rálássunk azokra az akadályozó körülményekre,  amelyek a magunkkal és másokkal való kapcsolatunkban megjelennek. De legfőképpen megtapasztalhatjuk azt, hogy mi az ami segít feloldani ezeket az akadályokat.

A program időpontjai:

2018. február 16. 17.00. órától- 21.00 óráig

2018. február 17. 10.00. órától – 18. 00. órááig

2018. február 18. 10.00. órától – 14.00. óráig

 A képzés ára:

125 000 + ÁFA, karácsonyi kedvezménnyel 110 000 Ft + ÁFA, december 15-ig.

Helyszín: szervezés alatt

Oszd meg!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Mutasd!
Rejtsd el!