A Gordon & TA 2004-ben alakult, ekkor léptünk be az üzleti élet területére – több, mint tíz éves közös munkával, tapasztalattal és barátsággal a hátunk mögött.

Szakmai munkánkat a húsz évvel ezelőtt alakult Magyar Gordon Iskola színeiben kezdtük, mely akkoriban egyedül állt a magyar tréningpiacon. Legelső kínálatai a Thomas Gordon nevéhez fűződő kapcsolat- és konfliktuskezelő tréningek voltak.

Az évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a tréningek oktatásában, és azt láttuk, hogy a megújításnak, kibővítésnek és más modellekkel való ötvözésnek tágas tere van. Ahogy bármely más kiváló szellemi termék, a Gordon-modell is számtalan szakember gondolatait termékenyítette meg.

Célunk, hogy partnereink szolgáltatásainkkal olyan egészséges szervezetet működtessenek melynek jellemzői a tartósság, a hatékonyság és a fejlődésre való képesség.

Arra törekszünk továbbá, hogy partnereink:

  • a változások tükrében képesek legyenek megfelelni az új kihívásoknak,
  • tudatos, magabiztos tervezéssel alakítsák szervezetük jövőképét,
  • külső és belső kommunikációja megfeleljen a vállalati értékeknek, kultúrának,
  • mind az egyes emberek, mind a szervezet erőfeszítései egymást támogassák.

Értékeink:

Személy- és ügyfélközpontúság: hallgatóink, illetve partnercégeink közel 70%-a visszatérő ügyfeleink közül kerül ki.
Megbízható szakmai tudás, kompetens szakemberek: csapatunk valamennyi tagja magas szakmai színvonalon dolgozik. Többségük több, mint tízéves felnőttoktatói gyakorlattal rendelkezik. Megtalálható közöttük egyetemi oktató, a felnőttoktatás elméletének (andragógia) kutatója, kommunikációs és önismereti könyvszerző, szakmai- és személyiségfejlesztő programfejlesztő, kiképző tréner vagy marketing-kommunikációs és üzleti modell szakember is.
Tudományos alapokon nyugvó, a gyakorlati életben kipróbált és bevált módszerek: a tréningjeinkbe beépített tudás hazai és nemzetközi módszerekre és gyakorlati tapasztalatokra épül.
Az élet minden területén hasznosítható ismeretanyag: nem csak a szakmai munkában, de a magánélet területén is jól alkalmazható, szemléletformáló készségtárral dolgozunk.
Trénereink szívesen dolgoznak bármely magyarországi térségben.

Partnereink

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt. Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt