ONLINE Bevezetés a team coachingba

Bevezetés a team coachingba

  • Elvégezted a coach képzőt, már dolgozol is ügyfelekkel és az üléseken sok szó esik a csapatokról.
  • Az egyik ügyfeled megkérdezi, hogy vállalsz-e coaching munkát csapatokkal?
  • Már dolgoztál csapattal, de úgy érzed inkább ösztönből tetted amit tettél, nem tudatosan.

Ilyen és hasonló háttérrel érkezőknek ajánljuk ezt a 2 napos, a team coaching alapjairól szóló online képzést.

 

Óraszám:
8

Ár:
80 000 Ft + Áfa

Oktatók:
Eperjesi Amina

A következő képzés indulása:
szervezés alatt

Helyszín:
Online ZOOM felületen

Bevezetés a team coachingba

Miről?

Miről is lesz szó?

TEAM – Előszür is meghatározzuk, mit nevezünk csapatnak és mit nem. Hogyan ismerjük föl, hogy az adott emberek összességével csapatként vagy csoportként érdemes együtt dolgoznunk? Mik a csapat jellemzői, amikre figyelnünk érdemes és amikkel tuduunk majd dolgozni? Milyen fajta csapatokat ismerünk? Mik azok a tényezők, amik lehetővé teszik, hogy a tagok csapatként éljék meg a működésüket?

TEAMING – Milyen állomásokon megy keresztül egy csapat fejlődése? Milyen viselkedéseket látunk, tapasztalunk és érdemes megtanulnunk ebben a folyamatban? Mit tud megtanulni egy csapat és milyen folyamatok segítik ezt a tanulást?

Magasan Teljesítő Team – Mi jellemzi a magasan teljesítő csapatokat? Mit értünk azalatt, hogy “pszichológiai biztonság”? Hogyan tudunk ezzel dolgozni? Mi a Lencioni modell és hogyan dolgozunk vele? Milyen 5 tényező határozza meg a csapat teljesítményt?

Értékteremtő Csapat – Miért NEM elég már a magasan teljesítő csapat fogalma, mik a veszélyei/korlátai és mire van szükség helyette?  Mikor beszélünk értékteremtő csapatról és mik az ismérvei?  Mik az ide vezető úton a fejlődési lépések?

TEAM LEADER – Mi a vezető szerepe a csapatban? Milyen fejlődési út vezet a managertől a team coachig? Hogyan szerződünk partnerségre a csapat vezetőjével? Mi a team coach feladata – felelőssége és mi nem?

Sok interakcióval, tapasztalatmegosztással és gyakorlatokkal teli 2 napra számíthat minden résztvevő, várunk szeretettel!

TEAM: Together Everybody Achieves More – Együtt mindenki többre viszi!

Mikor?

Időpont: szervezés alatt

Hol?

A tréning helyszíne:

A képzés online ZOOM felületen fog zajlani. A program indulása előtt kapják meg a résztvevők a belépési linket.

Mennyiért?

A képzés díja: 80 000 Ft + Áfa

Jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, benne a letölthető díjbekérővel a 16 000 Ft + Áfa előleg díjról. Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a képzésen. Az előleg a program díjába beszámításra kerül.

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el.

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.
Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409.
Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Related Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!