Csoportos coaching középiskolásoknak

Csoportos coaching

középiskolásoknak

Döntés előtt – önismereti, csoportos coaching kamaszoknak

‘Miből lesz a cserebogár’, avagy melyik felsőoktatási irány milyen szakmák választását teszi lehetővé?

 

17-18 évesen ritkán tudod, hogy ‘mi leszel, ha nagy leszel’. Ezt mi is tudjuk, ezért találtuk ki, hogy mi lenne, ha először megnéznénk, miben vagy igazán jó, igazán tehetséges; mi az, amivel szívesen töltesz időt; mi az ami érdekel, mert apuval láttad egyszer, hogy az mennyire klassz, vagy a barátoddal, barátnőddel teljesen lenyűgözött valakinek a munkája, szakmája.

 

Ha pedig már megvan, hogy miben vagy igazán jó, akkor üljünk rá fordítva a ‘lóra’ és nézzük meg, hogy az a szakma vagy tevékenység, ami tetszik neked, milyen képzést igényel..és hol? Van közgazdász végzetsségű könyvelő, film producer, marketing szakember, üzleti tanácsadó, kontroller és coach is (és még kismillió egyéb szakma, amiket szívesen felfedünk előtted!). Mit jelent, amikor valaki ‘vállalkozó’? Mlyen készségek és képességek szükségesek, az értékesítés területén? Mitől izgi egy pénzügyi kimutatás? Mi az, hogy ‘design thinking’, és miért olyan népszerű manapság?

 

Akkor is tudunk segíteni, ha szeretnéd ‘megtörni’ a ‘családi hagyományt’ és anyu/apu támogatásával nem te akarsz a 6. generációs orvos vagy jogász lenni, amihez semmi kedved, csak elvárásoknak akarnál megfelelni.

 

Hozd meg az első döntést, hogy Te magad akarsz tenni saját sorsod alakításáért! Gyere el hozzánk, mi pedig mutatunk lehetőségeket, opciókat, miközben azt is felfedjük, hogy mihez van igazán tehetséged – objektíven, elfogultság nélkül.

 

Ha megteszed, a következő vasárnapi ebéden garantáltan felszabadultabban fogod tudni azt mondani, a ‘mi lesz a továbbtanulással kislányom / kisfiam?’ kérdésre, ‘Most nézek utána, hogy mihez lenne tehetségem, Apu – de már alakul!’

 

Tehát: lépj egy váratlant! Indulj el egy szokatlan úton! Egy teljesen önálló úton.

 

Jelentkezz be hozzánk és egy csoportban, coach és külső szakemberek támogatásával találd meg a számodra legjobb megoldást.

 

Mi a döntésedet a következőkkel tudjuk támogatni:

 

Új nézőpontból tekinthetsz magadra: már nem egy ‘problémád’ van hanem lehetőségeid.
Új szempontokat gondolhatsz át: nem egy pályát kell választani, hanem elérhető információk alapján olyan felsőoktatási irányt, amin belül aztán több szimpatikus opciód is van, és csak tehetséged dönti el, melyiket válaszd.
Visszajelzéseket kapsz a coachtól és a csoporttól

Csoportos coaching középiskolásoknak, technikai részletek:

  • 4 alkalom (18-20 óráig)
  • 3-6 fős csoportban kérdések és feladatok segítségével feltérképezheted adottságaid, lehetőségeidet.
  • Helyszín: 1022 Budapest, Marczibányi tér 9.
  • A program díja: 25 000 Ft+Áfa/fő

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Egyéb képzéseink
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt