Érzelmi kompetencia

tréning

Egyszerű, közérthető módszer, éppúgy mint a tranzakcióanalízis, amely a pszichológia jól bevált módszere, és amely ezúttal az érzelmekre helyezi a hangsúlyt. C. Steiner, Berne egykori munkatársa dolgozta ki több éven át megszerzett gyakorlati tapasztalatai felhasználásával.

A tréning folyamán, saját élményen keresztül tapasztalhatják meg az érzelmek és kapcsolatok kölcsönhatásának az egyén közérzetére, a hétköznapi életére gyakorolt hatását.

Érzelmi kompetencia tréning célja

A tréning célja, hogy:

• megismerjük, és közeli kapcsolatba kerüljünk érzelmeinkkel,
• ezáltal a viselkedésünk, fellépésünk és kommunikációnk hitelesebbé válik
• kapcsolataink pedig nyitottabbá, őszintébbé válhatnak.

Ennek elérése érdekében az alábbi eszközöket vesszük igénybe:

Őszinteség: a bizalom forrása az őszinte megnyilvánulás. Fókuszálunk a belülről jövő gondolatokra, és érzésekre és ezeket őszintén kimondjuk; ezt nevezzük a Szív megnyitásának Nagy hangsúlyt fektetünk a figyelemre és elismerésre, a feltétel nélküli elfogadás gyakorlására

Szükségletekre, vágyakra fókuszálás, figyelem arra, hogy ki mit érez (én ill a másik),intuícióink megfigyelése – ezt hívjuk az Érzelmi világ feltérképezésének

Felelősségvállalás mindazokért a zavarokért, amelyet mások és a magunk számára mi magunk okoztunk, és késznek lenni arra, hogy ezt feloldjuk, megszüntessük.

Az olyan megállapodások, amelyek a hatékony és egymás támogatását célzó munkát segítik – mint pl. a manipulációmentes, a hazugságtól, „Megmentősdi” és „Áldozatszerep”-től való tartózkodás – gondoskodnak arról, hogy a résztvevők szabad, védett és biztonságos térben érezzék magukat., hogy eredményesen rálássunk azokra az akadályozó körülményekre, amelyek a magunkkal és másokkal való kapcsolatunkban megjelennek. De legfőképpen megtapasztalhatjuk azt, hogy mi az ami segít feloldani ezeket az akadályokat.

Érzelmi kompetencia tréning vezetője

Hendrikje Schürholz

pszichológus, szakképzett érzelmi kompetencia elmélet oktató,

Német Érzelmi Kompetencia Társaság helyettes elnöke

A tréning teljes idejére professzionális német tolmácsot biztosítunk.

Időpontok és költségek

Szervezés alatt

A jelentkezés módja

A jelentkezési lap visszaküldése után történik a 20 000 Ft+Áfa regisztrációs díj befizetése, melyet a képzési díjba beszámítunk.
A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el.

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.
Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409.
Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 20 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Egyéb képzéseink
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt