Marketing

workshop

Szeretnéd hatékonyabban megszólítani célcsoportodat? Vagy még nem igazán tisztult le, hogy ki és miért venné igénybe szolgáltatásaidat, mint coach, tréner vagy tanácsadó? Esetleg több célcsoport is jár a fejedben, de bizonytalan vagy melyikkel lenne érdemes kezdened? Az online marketing ’jól csinálása’ foglalkoztat, de kéne egy kis segítség hozzá?

Van egy nagyon spéci, nagyon egyénre szabott, kétnapos ‘mastermind’ marketing workshopunk, ahol már az első nap végére tudni fogod, hogy kiket és mivel tudnál leendő ügyfélként megszólítani! A második napon pedig a ‘hogyan’-ra is választ kapsz, megértve az online marketing alapjait. Ez a workshop egy olyan befektetés saját magadba, ami az első új ügyfeleddel való munka során már megtérül anyagilag!

Következő Marketing Workshop: szervezés alatt

Akkor érdemes részt venned, ha…

 • szeretnél egy vágyott és általános célcsoport-képből egy konkrét és megfogható célcsoport-képhez eljutni a fejedben
 • szeretnél konkrét és személyre szabott ötleteket és tennivaló-listát kapni, hogy hogyan indulj neki a vállalkozásodnak
 • kíváncsi vagy az ügyfelek megszerzésének és megtartásának titkára
 • szeretnéd kialakítani a saját hozzáadott értékedet ügyfeleid számára
 • az alapokat végre jól akarod tudni, hogy a napi munkád flottul menjen
 • tudni akarod hogyan kommunikáld és értékesítsd ügyfeleid számára szolgáltatásaidat
 • valami azonnal használhatót szeretnél kapni
 • eredményesen akarsz piacra lépni
 • szeretnéd megtanulni a webszövegírást, SEO-t, honlap kezelés legfontosabb szempontjait és irányelveit
 • szeretnéd magadat sikeres profinak érezni, és végre saját márkádat kialakítani
 • szeretnél a piacon szabadúszóként is sikeresen működni és magabiztos marketing döntéseke hozni;

Tudtad, hogy a demográfiai alapokon felosztott szegmentálás már a múlté és helyette van egy sokkal hatékonyabb módszer, ami az ügyfeleid igényeit veszi alapul? Sokan emiatt nem találnak ‘célba’, amikor marketing tevékenységüket tervezik és végzik! Ne tartozz közéjük!

Marketing műhelyünk keretein belül megértheted ennek az újfajta gondolkodásnak a lényegét, és – ezt szokták legjobban szeretni a résztvevők – személyreszabottan kialakítjuk Neked azt a konkrét niche szegmenst, akiknél leginkább sikeres és hiteles leszel, mint szolgáltató!

Ha tehát Te is a gondolataidból, meglátásaidból és tudásod átadásából élsz – azaz szellemi munkát végző szakember vagy, pl. coach, tanácsadó, egyéb szabadúszó – akkor érdemes komolyan venni marketing tevékenységedet, és csatlakozni hozzád hasonló emberekhez! Ezen a workshopon egymást segítjük, mint egy Mastermind csapat! Konkrét célcsoporttal és mondandóval távozol a nap végén, ezt garantáljuk!

Neked szól a Marketing workshop?

 • Most végző vagy már végzett coach, tréner, tanácsadó vagy: ha úgy érzed, hogy nem igazán találod a célcsoportodat;
 • Egyszerűen nem jöttél még rá, hogy kikkel szeretnél foglalkozni: milyen problémákat tudnál Te legjobban megoldani, másoknak segíteni?
 • Úgy érzed, hogy jól jönne egy alapozó az online marketing világából;
 • Még több ügyfelet szeretnél bevonzani.

A Marketing Workshop felépítése

Ez a kétnapos workshop valódi műhelymunka, hiszen rengeteg gyakorlattal, kérdéssel és válasszal fogunk téged segíteni saját álom-célcsoportodat megérteni, megkeresni és sikeresen megszólítani!

Célcsoportod megértése – 1. nap

Value Proposition Design workshopEgy olyan napon vehetsz részt, ahol részben egymást segítve, részben egy profi marketing és stratégiai tréner segítségével (és persze rengeteg kérdésre adott válaszoddal) juttatunk téged (is) el azokhoz a leendő ügyfeleidhez, akikkel valóban szívesen dolgoznál együtt coachként, trénerként vagy tanácsadóként! Számos elgondolkodtató gyakorlat követi egymást, melyek segítségével a nap végére tudni fogod, hogy kikkel és miként fogsz tudni együtt dolgozni (ügyfeleidként).

A lényeg, hogy ha ezen a workshopon résztveszel, akkor komoly előnyre tehetsz szert azon szabadúszó coach, tréner vagy tanácsadó társaiddal szemben, akik szeretnének ’mindenkinek’ segíteni, hiszen ’mindenki tudja, hogy ők mit csinálnak’ és ’különben is, mindenki azt gondolja, amit én, hiszen az a normális!’ Vagy mégsem? Aki azt hiszi magáról, hogy neki a ’mindenki’ és a ’bárki’ a célcsoportja, az a végén a sok szék között a pad alá esik, mert hiányzik a fókusza!

Online marketing alapok – 2. nap

Ezen a napon már tudod, hogy kikkel akarsz foglalkozni, és már az online marketing tudásodat csiszoljuk. Ez a nap arról szól, hogy a mára kikerülhetetlen online marketing világát hogyan tudod legjobban kihasználni, meglovagolni coachként, trénerként vagy tanácsadóként. Rengeteg konkrét példával és Marketing workhsoptippel, trükkel foglak segíteni téged az alábbi témákban:

 • Online marketing gyorstalpaló
 • Webergonómia
 • Keresőoptimalizálás (SEO)
 • (web)szövegírás + gyakorlás

Akkor is érdemes résztvenned ezen az online marketing képzésen, ha még soha semmit nem hallottál róla, és akkor is, ha lelkes amatőrként már van képed erről az egyre nagyobb témáról, de most új kihívások elé állít az, hogy a lehető leghatékonyabban mutasd meg magad leendő ügyfeleid számára.

Mit mondanak a workshopról a résztvevők?

„Segített, hogy az ügyfél szerepéből gondolkodjak”;

„Mit tanultam? Hogy légy minél konkrétabb és specifikusabb”;

„Nagyon gyakorlatias volt”

„Adj a marketingre is, csak így találnak meg!”;

„Nem megkerülhető, hogy magamra, mint egy ’árucikkre’ nézzek, gondoljak és ez nem feltétlenül rossz!”

„Nem csak az volt a jó, hogy megértettem az ügyfélszerzés lépéseit, hanem az, hogy ezeket az ügyfeleimnek is meg tudtam mutatni utána. Mivel ők is sokkal hatékonyabbá váltak, így nagyon elégedettek voltak velem. Egy öngerjesztő folyamatot indított el a tréning, ami azóta is tart.”

Technikai részletek

Időpont: november 10. és 24. (9:00-16:30-ig)

A kétnapos workshop ára: 59,000 Ft + ÁFA

A marketing workshop vezetője

Frank Benedek

Coach, tréner és tanácsadó vagyok 15+ évnyi marketing tapasztalattal. Pályám első 8 évét reklámügynökségeknél töltöttem, és az elmúlt években az online marketing és a stratégia kombinációja érdekel. 2013-ban a Lemma Coaching coach-képzőjén lettem hivatalosan is coach, és ugyanabban az évben itt, a Gordon & TA-nál elvégeztem a trénerképzőt. 2014/15-ben a Grow Csoportnál dolgoztam szervezetfjejlesztési projekteken és trénerként. Ezt a workshopot azért kedvelem, mert kifejezetten szeretek mások cipőjébe belebújva az ő stratégiájukon, marketinggel és üzleti stratégiával foglalkozni. Aktívan foglalkozom kisvállalatok és egyéni vállalkozók üzleti stratégiájának kialakításával, WordPress alapú honlapok kialakításával marketing (és nem IT-s) szemszögből (navigáció, szövegírás, könnyű érthetőség) és esetenként komplett online marketing kampányok menedzselését is szoktam vállalni. Reklámügynökségi múltam biztosítja azt a célcsoport ’szemüveget’, amit kíméletlenül ráhelyezek minden ügyfelem saját vállalkozására, mert általában önmagukra és nem a célcsoportjuk igényeire gondolnak. Onnan kezdve pedig nehéz bevonzani az ügyfeleket, hiszen a saját világodat projektálod ügyfeleid felé ahelyett, hogy az ő fejükkel gondolkodnál.

Ha a fentiek felcsigáztak, akkor várlak szeretettel workshopomon! Minimálisan is azzal leszel gazdagabb tudásban, hogy érteni fogod a marketing alapjait és nem fog tudni senki butaságokra rábeszélni sok pénzért; azok, akik pedig jobban belevetik magukat a sűrűjébe és kivitelezik a workshopon kapott személyes ‘to do’ listájukat (mert mindenki kap ilyet), gyakran komoly versenyelőnyre tesznek szert, ami pedig extra bevételeket jelent hosszú távon is. Kérdésed van? Keress fel bátran, mielőtt jelentkezel! Tel.: 06 30 251 1576

Mit mondanak a trénerről a résztvevők?
“Látszik, hogy értesz ahhoz, amit mondasz, saját tapasztalatodból hozod a tudásod.”

“Jó kisugárzás, folyamatos figyelem, törekszik a hozzászólásokra, segíteni akar, vicces, felkészült.”

“Szimpatikus, segítőkész, felkészült.”

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Egyéb képzéseink
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt