ONLINE Kapcsolatjavítás és konfliktuskezelés a mindennapokban

Online bevezető program

A jelenlegi bizonytalan helyzetben, amikor sok időt töltünk együtt otthon, különösen fontos, hogy megtaláljuk azokat a kommunikációs készségeket, amelyekkel együttműködőbbé, harmonikusabbá, örömtelibbé tehetjük kapcsolatainkat. Legyen szó akár szülő-gyermek kapcsolatról, párkapcsolatról vagy munkahelyi együttműködésről.

A 3×3 órás bevezető programunkon megismerkedhetsz a rogersi személyközpontúság és a tranzakcióanalízis alapjaival. Betekintést nyerhetsz az együttműködő kapcsolatvezetés kommunikációs eszköztárába, valamint önismereti tapasztalatokat szerezhetsz magadról. Olyan a mindennapokban is azonnal alkalmazható eszközöket kaphatsz kommunikációdhoz, mellyel erősítheted kapcsolataidat és közelebb kerülhetsz a konfliktusaid vereségmentes megoldásához.

A 9 órás online tanfolyamon kívül kiegészítő e-learning anyagokat is kapsz majd, melyek az otthoni felkészülést, gyakorlást segítik. A tananyagok egy része egyedi, csak képzésünkön elérhető, F. Várkonyi Zsuzsa ismert pszichológus, segítő szakember kollégánk közreműködésével készült (hanganyagok, videók, magyarázatok).

Óraszám:
9 óra

Ár:
A program díja: 25 000 Ft + Áfa, azaz bruttó 31 750 Ft
A részvételi díj tartalmazza:
- a 3x3 óra online képzést szakértő oktatóval,
- kiegészítő e-learning tananyagokat F. Várkonyi Zsuzsa közreműködésével (hanganyagok, videók, cikkek, magyarázatok, munkalapok)
- kedvezményes jelentkezési lehetőséget személyes kontaktórás csoportunkba.

Oktatók:
Vízi Beáta

A következő képzés indulása:
2021. március 2-től

Képzési napok:
kedd

Helyszín:
A program ONLINE keretek között, ZOOM felületen zajlik majd. A résztvevők a képzési alkalmakra egyedi link és belépési kód segítségével tudnak majd csatlakozni, melyet a csoport indulása előtt e-mailben teszünk hozzáférhetővé a jelentkezők számára.

Kapcsolatjavítás és konfliktuskezelés a mindennapokban – online tréning
a vereségmentes kommunikációs eszköztár és a tranzakcióanalízis szemléletével

Kinek?

Programunkat olyan résztvevőknek ajánljuk, akik szeretnének

 • betekintést nyerni alapképzésünk tematikájába és módszertanába
 • képet kapni saját maguk és mások működéséről, személyiségük mozgatóiról
 • megismerkedni a személyközpontúság és a TA alapjaival
 • fejlődni az együttműködő, vereségmentes kapcsolatvezetésben
 • önismereti tapasztalatokat gyűjteni
Miről?

Bevezető képzésünkön megismerkedhetsz a személyközpontúság és a tranzakcióanalízis alapjaival.

Megtudhatod:

 • miért tudunk jól együttműködni bizonyos emberekkel és mi nehezíti ezt egy másik helyzetben;
 • melyek azok a tranzakciók, melyek segítik a személyközi kommunikációt és melyek azok, melyek gátolják azt;
 • mire érdemes figyelni időstruktúránk, időbeosztásunk kialakításában;
 • hogyan tudod hatékonyabban kifejezni saját igényeidet, akár nemet is mondani;
 • hogyan figyelj úgy a másik problémájára, hogy szívesen beszéljen róla;
 • melyek a vereségmentes konfliktuskezelés hatékony eszközei;
 • hogyan érdemes reagálni konfliktushelyzetben úgy, hogy a saját szempontjaim is érvényre jussanak és a másik fél igényei se sérüljenek;
 • hogyan erősítheted kapcsolataidat egy könnyen elsajátítható kommunikációs eszköztárral.

Programunk átfogó képet ad a mindennapi kommunikációs -és problémahelyzetekben való hatékonyabb működésről. A 3×3 órás online bevezető programon betekintést nyerhetsz a legfontosabb témákba, alapképzésünk lényegébe. Ha programunk felkeltette érdeklődésed, az itt megismert készségek kimunkálását, gyakorlatban történő kipróbálását, elmélyítését már a későbbi személyes jelenléti képzésen folytathatod majd.

Mikor?

Időpontok: 2021. március 2., 9. és 16. keddenként 17:00-20:00

Hol?

A program ONLINE keretek között, ZOOM felületen zajlik majd. A résztvevők a képzési alkalmakra egyedi link és belépési kód segítségével tudnak majd csatlakozni, melyet a csoport indulása előtt e-mailben teszünk hozzáférhetővé a jelentkezők számára.

Mennyiért?

A program díja: 25 000 Ft + Áfa, azaz bruttó 31 750 Ft
A részvételi díj tartalmazza:

 • a 3×3 óra online képzést szakértő oktatóval,
 • kiegészítő e-learning tananyagokat F. Várkonyi Zsuzsa közreműködésével (hanganyagok, videók, cikkek, magyarázatok, munkalapok)
 • kedvezményes jelentkezési lehetőséget személyes kontaktórás csoportunkba.
Jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, benne a letölthető díjbekérővel a program díjáról. Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a képzésen. A jelentkezés a program teljes díjának befizetésével kerül véglegesítésre. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el. Számlázással, pénzügyekkel kapcsolatos kérdésekben a penzugy@gordonta.hu címen állunk rendelkezésre.

Maximális létszám: 8 fő

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409.

Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Related Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!