ONLINE Reziliencia tréning – Lelki rugalmasságunk megalapozása

Gyakran ismételt frázis: életünk velejárója a változás. Akár akaratunk ellenére következik be – mint a legutóbbi pár hónapban -, akár saját magunk vágyjuk és indukáljuk, esélyes, hogy hullámvasútként éljük meg. Pedig – bár paradox, mégis igaz – a változásban is meglelhető a stabilitás, mégpedig a lelki rugalmasság által.

A 3 héten át tartó tréning alatt megalapozhatod, illetve fejlesztheted a lelki rugalmasságodat, mely intenzíven hat a problémamegoldó képességedre, az érzelmi stabilitásodra. A hétről hétre beépített technikákkal, eszközökkel gazdagodva a jövőben könnyedebben és hamarabb lendülsz túl a nehézségeken, így extra energiát nyerhetsz a céljaid megvalósítására, a hétköznapok szebb megélésére.

A tréning után két hónappal egy ingyenes, kétórás „utánkövető” alkalomban részesülsz, ahol korábbi csoporttársaiddal együtt megoszthatod a tapasztalataidat, esetleges elakadásaidat vagy épp sikereidet, és tanulhatsz másokéból.

A 9 órás online tanfolyamon kívül kiegészítő e-learning anyagokat is kapsz majd, melyek az otthoni felkészülést, gyakorlást segítik.

Óraszám:
3×3 óra online képzés

Ár:
A program díja bevezető áron: bruttó 25 990 Ft

Oktatók:
dr. Vizin Anita

A következő képzés indulása:
2020. november 25., december 2., december 9. szerdánként 17:00-20:00

Képzési napok:
szerda

Helyszín:
A program ONLINE keretek között, ZOOM felületen zajlik majd.

Kinek?

Programunkat olyan résztvevőknek ajánljuk, akik szeretnének

 • megismerkedni a reziliens működés egyes faktoraival
 • képet kapni saját maguk működéséről, megküzdési képességéről
 • fejlődni a nehézségek kezelésében, a megbillent egyensúly mihamarabbi helyreállításában
 • önismereti tapasztalatokat gyűjteni
Miről?

A 3×3 órás bevezető programunkon

 • Felmérjük az egyéni reziliencia (lelki rugalmasság) szintedet, így konkrét képet kapsz arról, mely terület vagy kompetencia igényel több odafigyelést a fejlesztési folyamatban.
 • Használjuk a reziliencia – kereket, amely egy iránytű lesz számodra egy-egy adott probléma vagy nehézség megoldásában is.
 • Feltérképezzük azokat a csúcs erősségeidet, amelyekre a nehezebb időszakokban támaszkodhatsz.
 • Eszközöket kapsz a lelki egyensúlyod gyors visszaállításához, ha kibillennél.
 • Dolgozunk egy-egy korábbi kríziseddel, jelenlegi nehéz helyzeteddel
 • Az egyes alkalmak között lehetőséged nyílik az aktuálisan elsajátított eszközök beépítésére a mindennapokba, a következő alkalommal megosztjuk a tapasztalatokat, az elért eredményeket, a nehézségeidre javaslatokat kaphatsz.

A 3×3 órás online bevezető programon betekintést nyerhetsz a reziliencia lényegébe. Ha programunk felkeltette érdeklődésed, az itt megismert kompetenciák kimunkálását, gyakorlatban történő kipróbálását, elmélyítését már a későbbi személyes jelenléti tréningen folytathatod majd.

Mikor?

2020. november 25., december 2., december 9. szerdánként 17:00-20:00

Hol?

A program ONLINE keretek között, ZOOM felületen zajlik majd. A résztvevők a képzési alkalmakra egyedi link és belépési kód segítségével tudnak majd csatlakozni, melyet a csoport indulása előtt e-mailben teszünk hozzáférhetővé a jelentkezők számára

Mennyiért?

A program díja bevezető áron: bruttó 25 990 Ft

A részvételi díj tartalmazza:

 • a 3×3 óra online képzést szakértő oktatóval,
 • kiegészítő e-learning tananyagokat
 • kedvezményes jelentkezési lehetőséget személyes kontaktórás csoportunkba.
Jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, benne a letölthető díjbekérővel a program díjáról. Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a képzésen. A jelentkezés a program teljes díjának befizetésével kerül véglegesítésre. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el. Számlázással, pénzügyekkel kapcsolatos kérdésekben a penzugy@gordonta.hu címen állunk rendelkezésre.

Maximális létszám: 10 fő

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409.

Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetnilemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Related Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!