ONLINE Williams Életkészségek® Tréning – hatékony stresszkezelés

Magyarország legsikeresebb strukturált stresszkezelő programja nálunk már online is elérhető!

10 bizonyítottan hatékony stresszkezelő technika és egy egyedülálló döntési módszer, hogy tudd, mikor melyiket érdemes használni.

Az utóbbi évek tudományos vizsgálatai egyértelműen igazolták, hogy a túlzott stressz negatívhatással van az egészségünkre. A stressz testi és lelki egészségkárosító hatása nemcsak a stressz mértékétől, hanem attól is függ, hogyan tudjuk kezelni a mindennapi élet során felmerülőkonfliktusokat, az elkerülhetetlen stresszhelyzeteket, és ez a képességünk jelentősen fejleszthető. Az érzelmileg, pszichésen megterhelő segítő munkában a kiégés elkerülhető.

Ár:
A képzés díja: bevezető áron
40 000 Ft + Áfa (br. 50 800 Ft) magánszemélyeknek
50 000 Ft + Áfa (br. 63 500 Ft) céges résztvevőknek

Oktatók:
Mlinárik Andrea

A következő képzés indulása:
A képzési napok: 2021. január 20-27. és február 3-10. szerdánként 17:00-20:15

Képzési napok:
szerda

Helyszín:
Online ZOOM felületen

ONLINE Williams Életkészségek® Tréning – hatékony stresszkezelés

Magyarország legsikeresebb strukturált stresszkezelő programja nálunk már online is elérhető!

Kinek?

A tréninget elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnék eredményesen kezelni a munkájuk során adódó stresszhelyzeteket, sikeresebben kezelni magánéleti konfliktusaikat, javítani szeretnék munkatársi, baráti, családi kapcsolataikat, hatékonyabban szeretnének kommunikálni.

Hol?

Online ZOOM felületen.
A résztvevők a regisztráció véglegesítését követően a képzés indulása előtt e-mailben kapják meg a belépési adatokat.

Mikor?

A képzési napok: 2021. január 20-27. és február 3-10. szerdánként 17:00-20:15

Mennyiért?

A képzés díja: bevezető áron

40 000 Ft + Áfa (br. 50 800 Ft) magánszemélyeknek

50 000 Ft + Áfa (br. 63 500 Ft) céges résztvevőknek

Kivel?

Mlinárik Andrea

A GordonTA által kiképzett tréner és coach, okleveles WÉK© facilitátor, mentálhigiénés szakember, Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista

Miről?

A WÉK tréning tematikája teljesen strukturált, meghatározott egységekből áll

A program során 10 olyan eszközt és egy egyedülálló döntési módszert kapsz a kezedbe, melyekkel önismereted, személyes hatékonyságod és teljesítményed hosszú távon fokozódik, kapcsolataiddal való elégedettséged tartósan javul, a stresszkezelő technikák alkalmazásával a káros stresszhatások pszichikai és testi következményeit megelőzheted.

A WILLIAMS ÉLETKÉSZSÉGEK® program hatékonyságát különböző célcsoportokban nem csak a résztvevői elégedettség mutatók, hanem nemzetközi és hazai tudományos vizsgálatok is alátámasztják

A tréning fő témakörei: ·

  • Hogyan fogalmazzuk meg a problémát és hozzunk döntést?
  • Hogyan ismerjük fel és vezessük le feszültségeinket?
  • Hogyan oldjuk meg kreatívan problémáinkat és érvényesítsük érdekeinket?
  • Hogyan építsünk ki kölcsönösen támogató kapcsolatoka

Williams Életkészségek® tréninget kizárólag a Williams LifeSkills Inc. által elismert okleveles facilitátorok tarthatnak.

Ha trénerként elindulnál ebbe az irányba, és te magad is ennek a készségfejlesztő programnak a hivatalos facilitátora szeretnél lenni, akkor ez a 16 órás online WÉK tréning a facilitátor képzés saját élményű részeként elismerhető.

Jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, benne a letölthető díjbekérővel a regisztrációs díjról. Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a képzésen. A jelentkezés a program teljes díjának befizetésével kerül véglegesítésre. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el. Számlázással, pénzügyekkel kapcsolatos kérdésekben a penzugy@gordonta.hu címen állunk rendelkezésre. 

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a regisztrációs díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409.

Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Related Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!