Reziliencia iránytű – a rugalmas alkalmazkodás stratégiái

2 online és egy személyes alkalommal

Amikor változás következik be az életünkben, egyidejűleg megjelenhet bennünk a bizonytalanság, a kiszámíthatatlanság érzete. Stresszelhet minket, hogy elveszítettük a kontrollt, hogy nem mi irányítjuk a történéseket, és sokszor nehezen engedjük el az előre eltervezett elképzeléseinket.

Ilyenkor az segíthet minket a könnyedebb alkalmazkodásban és a stabilitásunk visszanyerésében, ha van egy belső iránytűnk, amellyel meglátjuk a helyzetben rejlő eltérő perspektívákat, kínálkozó lehetőségeket, és amely egyúttal megmutatja, ezek közül melyek azok, amelyek számunkra a legideálisabbak.

Mindezeken túl előnyös, ha ismerjük a korábbi kríziseink során már „jól vizsgázott” csúcserősségeinket, amelyeket a változás megtámogatása érdekében mozgósíthatunk, és ha még ekkor is érzünk némi feszültséget, ideális, ha hatékony stratégiákkal rendelkezünk a nehéz érzelmeink kezeléséhez is, hogy bele tudjuk engedni magunkat a folyamatba.

A reziliencia, a rugalmas alkalmazkodás képessége az a kompetencia csomag, amely mindezeket magában foglalja, és rendkívüli módon megkönnyíti, sőt akár örömtelivé, izgalmas felfedezéssé teszi a változások megélését.

Gyere, és ruházd fel magad ezekkel!

Óraszám:
16 óra

Ár:
magánszemélyeknek: 52 000 Ft + Áfa
céges résztvevőknek: 92 000 Ft + Áfa

Oktatók:
dr. Vizin Anita

A következő képzés indulása:
2021. december 1-től

2 online és egy személyes alkalommal

Helyszín:
Online Zoom felületen és a GordonTA iroda tréningtermében (1022 Budapest, Marczibányi tér 9.)

Reziliencia iránytű –

a rugalmas alkalmazkodás stratégiái

Miről?

A lelki rugalmasságot és megküzdési képességet fejlesztő tréningen árnyalt képet kapsz arról, hogy jelenleg mennyire reziliens a működésed, és mit tehetsz annak fejlesztése érdekében. A rezilienciát, a pszichés ellenálló képességet alkotó valamennyi területet és kompetenciát kifejezetten abból az irányból érintjük, hogy hogyan segíthet egy-egy nehéz helyzet megélésében, a túllendülésben, az egyensúly mihamarabbi visszaállításában.

A tréningen:

 • megismerkedünk a személyes ideális egyensúlyunk összetevőivel
 • elsajátítjuk az egyensúlyból kibillentő helyzetek hatékony kezelésének módjait
 • feltérképezzük a megküzdéshez szükséges egyéni csúcserősségeinket
 • megismerjük a változások dinamikáját, és megtanuljuk az egyes stációkat előnyünkre fordítani
 • a korábbi krízishelyzeteink eredményeit a jelenlegi nehézségeink megoldásához adaptáljuk
 • elsajátítjuk az érzelemszabályozás hatékony módjait
 • megismerkedünk a rugalmas gondolkodás és a fejlődési szemlélet (growth mindset) technikáival.

A különösen gyakorlat orientált tréning során hétről hétre építheted be az egyes praktikákat az életedbe. Így a folyamat végére egy gazdag és sokszínű eszköztárral rendelkezel majd, amellyel a mindennapokban te magad uralhatod a hullámokat. Ha pedig segítő szakember (coach, tréner) vagy, saját élményeiden keresztül tapasztalhatod meg a fejlesztési folyamatokat segítő új eszközöket.

A tréning részben online térben, részben személyesen zajlik, dolgozunk kognitív, érzelmi és fizikai szinten is. Az egyes alkalmak között is kapnak a résztvevők egyszerűbb feladatokat, melyek az egyes technikák mindennapi életbe való beépülését segítik.

A tréning során alkalmazott módszerek:

 • tréneri prezentáció
 • teszt, videó, e-learning anyagok
 • páros – és csoportos gyakorlatok
 • egyéni feladatok
Kinek?

Bárkinek, aki ezentúl szeretné könnyedebben megélni a nehézségeit, kritikus időszakait. A pszichés ellenálló képesség, vagy más néven megküzdési, megbirkózási képesség ugyanis a mai gyorsan változó, valamennyiünkkel szemben összetett elvárásokat támasztó és kihívásokat teremtő világunkban egy olyan képességcsomag, amely a legfontosabb erőforrásunk, hogy helyt tudjunk állni és közben megőrizzük a stabilitásunkat.

Mikor?

A képzés időpontja:
2021. december 1. és 8. szerda 17:00-21:00             ONLINE alkalmak, Zoom felületen

2021. december 12. vasárnap 9:00-18:00                      Személyes alkalom

Hol?

A tréning helyszíne:

Az online alkalmak ZOOM felületen zajlanak, a linket a regisztrált résztvevőknek a képzés előtti napokban e-mailben küldjük meg.

A személyes alkalom helyszíne:

1022 Budapest, Marczibányi tér 9. fsz. 1.

Mennyiért?

A képzés díja: egyéni jelentkezőknek: 52.000 Ft+ Áfa,

céges jelentkezőknek: 92.000 Ft + Áfa

A képzés oktatója

dr. Vizin Anita coach, tréner, jogász

A jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, benne a letölthető díjbekérővel a 10 000 Ft + Áfa (br. 12 700 Ft) regisztrációs díjról. Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a képzésen. A regisztrációs díj a program díjába beszámításra kerül.

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el.

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409

Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Related Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!