Reziliencia tréning –

a rugalmas én „üzemanyaga”

A reziliencia fogalmával egyre többet találkozunk szakemberként, hiszen egyértelmű, hogy a pszichikai ellenálló képességünk, és hajlandóságunk a nehéz helyzetekkel való szembenézésre, a velük való megküzdésre kulcsfontosságú valamennyiünk számára abban a korban, amikor az állandóság a ritka és a változás a természetes. Ügyfeleink leggyakrabban olyan élethelyzetben fordulnak hozzánk, amelyben nem működnek korábbi működési mechanizmusaik, így tehetetlennek, esetleg erőtlennek érzik magukat a probléma megoldásában.

Vajon mitől függ, hogy egyikünk úrrá tud lenni az őt ért megpróbáltatásokon, míg másikunk megtörik azok súlya alatt? Fejleszthető-e a reziliencia, és ha igen, hogyan?

Ezekre a kérdésekre számos kiváló szakember kutatta a válaszokat, és több modell született a rezilienciát alkotó képességek mibenlétéről, azok működéséről.

Kinek?

Fejlesztő szakemberként biztonságot nyújthat számodra, ha a klienseid pszichikai ellenálló képességére, vagy annak esetleges hiányosságaira széles körű, megalapozott szakmai ismerettel tekinthetsz. Könnyebbséget jelenthet, ha tudod, hogyan azonosítsd be a fejlesztendő területeket, és   melyik az az eszköz vagy gyakorlat, amellyel a leghatékonyabban érhetsz el eredményeket.

Miről?

A képzés 2 részből áll.

 

Az első részében egy 4×4 órás, kifejezetten gyakorlat orientált tréningen egyrészt saját élményeiden keresztül tekinthetsz rá önmagad reziliens működésére, vagy annak megerősítendő területeire. E tréning részleteit itt találod:

Reziliencia tréning – a rugalmas én üzemanyaga

A képzés második, 2 napos részében, a módszertani képzés keretében már akként járjuk körbe a témát, hogy mint fejlesztő szakember hogyan erősítheted klienseid pszichikai ellenálló képességét. Megismerkedünk a reziliencia-térképpel, amely egy iránytű lesz számodra a fejlesztésben, illetve egy-egy adott probléma vagy nehézség megoldásában is. A megküzdési képességet, lelki rugalmasságot alkotó valamennyi kompetencia terén bővítheted elméleti tudásod, és ismereteket szerezhetsz a reziliencia-jelenség pszichológiai hátteréről. Átfogó képet kapsz arról, hogyan hatnak egymásra az egyes kompetenciák, emellett a kliensek fejlesztésére szolgáló gyakorlat csomagokkal bővítheted a coach eszköztáradat.

Mikor?

A képzés időpontja:

1. rész – sajátélményű tréning: szervezés alatt

2. rész – módszertani képzés: szervezés alatt

A sajátélményű tréning önmagában is elvégezhető, a módszertani képzés feltétele a sajátélményű tréningen való részvétel.

Hol?

A tréning helyszíne:

1022 Budapest, Marczibányi tér 9. fsz. 1.

Mennyiért?

A képzés díja: egyéni jelentkezőknek: 52.000 Ft+ Áfa,

céges jelentkezőknek: 92.000 Ft + Áfa

Módszertani 2 napos képzés díja : szervezés alatt

A képzés oktatója

dr. Vizin Anita coach, tréner, jogász

A jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, benne a letölthető díjbekérővel a 10 000 Ft + Áfa (br. 12 700 Ft) regisztrációs díjról. Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a képzésen. A regisztrációs díj a program díjába beszámításra kerül.

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el.

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409

Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Egyéb képzéseink
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt