Reziliencia tréning

A rugalmas én üzemanyaga

Gyakran használjuk a metaforát, hogy „áthajózunk az élet tengerén”. Ilyenkor általában elképzeljük, hogy a vízen béke van, hajónk egyenletesen halad egy meghatározott cél felé, mi pedig kézben tartjuk az irányítást, biztonságban vagyunk.

Jóval ritkábban, vagy egyáltalán nem idézzük fel azt a képet, hogy viharos szél tombol, a hullámok átveszik az uralmat a térben, mi pedig egyszer csak kiszolgáltatottá válunk az elemeknek.

Vajon „Noé bárkáját” kell megépítenünk a biztonsághoz, vagy elég egy szörfdeszka? Egyáltalán meglelhető-e a biztonság a viharban? Talán minden csak a profi felszerelésen múlik…

 

Gyere, és ruházd fel magad ezekkel!

Óraszám:
20 óra

Ár:
magánszemélyeknek: 52 000 Ft + Áfa
céges résztvevőknek: 92 000 Ft + Áfa

Oktatók:
dr. Vizin Anita

A következő képzés indulása:
2020. szeptember 16.

Képzési napok:
szerda

Helyszín:
GordonTA iroda 1022 Budapest, Marczibányi tér 9.

Reziliencia tréning –

a rugalmas én „üzemanyaga”

Kinek?

Bárkinek, aki ezentúl szeretné könnyedebben megélni a nehézségeit, kritikus időszakait. A pszichés ellenálló képesség, vagy más néven megküzdési, megbirkózási képesség ugyanis a mai gyorsan változó, valamennyiünkkel szemben összetett elvárásokat támasztó és kihívásokat teremtő világunkban egy olyan képességcsomag, amely a legfontosabb erőforrásunk, hogy helyt tudjunk állni és közben megőrizzük a stabilitásunkat.

Miről?

A lelki rugalmasságot és megküzdési képességet fejlesztő tréningen árnyalt képet kapsz arról, hogy jelenleg mennyire reziliens a működésed, és mit tehetsz annak fejlesztése érdekében. A rezilienciát, a pszichés ellenálló képességet alkotó valamennyi területet és kompetenciát kifejezetten abból az irányból érintjük, hogy hogyan segíthet egy-egy nehéz helyzet megélésében, a túllendülésben, az egyensúly mihamarabbi visszaállításában.

Ha velünk tartasz, szükséged lesz:
– a nyitottságodra,
– a “bevállalós” és a játékos énedre
– az önismeretedre, amelyet tovább mélyíthetsz.

Dolgozunk:
– korábbi kríziseddel
– jelenlegi nehéz helyzeteiddel
– jövőbeli céloddal.

A különösen gyakorlat orientált tréning során hétről hétre építheted be az egyes praktikákat az életedbe. Így a folyamat végére egy gazdag és sokszínű eszköztárral rendelkezel majd, amellyel a mindennapokban te magad uralhatod a hullámokat. Ha pedig segítő szakember (coach, tréner) vagy, saját élményeiden keresztül tapasztalhatod meg a fejlesztési folyamatokat segítő új eszközöket

Mikor?

A képzés időpontja: 2020. szeptember 16., 23., 30., október 7., 14. szerdánként 17:00-21:00

Hol?

A tréning helyszíne:

1022 Budapest, Marczibányi tér 9. fsz. 1.

Mennyiért?

A képzés díja: egyéni jelentkezőknek: 52.000 Ft+ Áfa,

céges jelentkezőknek: 92.000 Ft + Áfa

A képzés oktatója

dr. Vizin Anita coach, tréner, jogász

A jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, benne a letölthető díjbekérővel a 10 000 Ft + Áfa (br. 12 700 Ft) regisztrációs díjról. Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a képzésen. A regisztrációs díj a program díjába beszámításra kerül.

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el.

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409

Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Related Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!