Stresszmenedzsment tréning

Stresszmenedzsment

tréning

A stressz az élet sava borsa.

Hans Selye, 1956

Tréningünket gyakorló trénereknek, vezetőknek ajánljuk. Célunk, hogy gyakorlatokon, saját élményen keresztül bemutassuk milyen elemek szükségesek a stressz hatékony menedzseléséhez. A tréning végére a résztvevők képesek lesznek alapszintű stresszkezelő program összeállítására.

A teljesség igénye nélkül az alábbi témákat kínáljuk:

Témák
  1. A stresszről

A stressz elmélete és gyakorlata. Funkciója és kialakulása. Hatásmechanizmusa. A stressz dimenziói: biológiai, fiziológiai; pszichés és érzelmi; viselkedéses és szociális. Eu- és distressz. Akut- és krónikus stressz. Személyiségjegyek és a stressz. Stresszteszt. Környezeti tényezők.

 

  1. Stresszkezelő technikák

Egyszerű technikák az akut stressz kezelésére.

 

  1. Megküzdési módok

Stressz megküzdési modell. Megküzdési stílusok. Változás és ellenállás. Érzelmek.

 

  1. Stresszmenedzsment

Munkahelyi stressz. Stresszmenedzsment. Munkahelyi konfliktusok. Szociális támogatás. Munka-magánélet egyensúly. A család szerepe. Időgazdálkodás. Burnout.

 

  1. Regeneratív stresszmenedzsment

Intervenciós lehetőségek a krónikus stressz kezelésére.

A képzés időpontja

2019. május 10-11. péntek-szombat 10:00-17:00ig.

A képzés díja

120 000 Ft + Áfa

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A képzésre jelentkezés módja

A jelentkezési űrlap kitöltése után történik a válaszlevélből letölthető díjbekérő alapján a 20 000 Ft+Áfa regisztrációs díj befizetése, mely összeg levonásra kerül a képzés díjából.

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el.

A képzés minimum 8 fő jelentkezése esetén indul.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti. Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409. Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 20 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

A képzés oktatója
A képzés helyszíne

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Egyéb képzéseink
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt