Szervezetfejlesztés és tranzakcióanalízis

Szervezetfejlesztés és tranzakcióanalízis


Vezetés, követés, határok

Indul 2019. január 18-án! 

Mire van szüksége egy tanácsadónak, amikor egy szervezettel, csoporttal vagy egyetlen személlyel szeretne eredményesen dolgozni? Ráadásul olyan eltérő kontextusban, mint a szervezetfejlesztés, tréning vagy coaching?

Tapasztalatom szerint elsősorban diagnosztikus modellekre, amelyek segítik őt abban, hogy áttekintést nyerjen egy helyzetről, és kifejezhetővé tegye az ügyfél valóságát.

Másodsorban konkrét eszközökre és módszerekre van szükség, amivel különböző szinteken és fókusszal beavatkozhat és változásokat kezdeményezhet.

A tranzakcióanalízissel történő szervezeti munka egyrészt mélységet, másrészt gyakorlatiasságot jelent, így segítségével könnyen fejleszthetők pl. tanácsadási folyamatok, tréningkoncepciók vagy egyéni fejlesztési tervek.

A program tartalma

Ez a kétnapos képzés közvetíti Önnek a tranzakcióanalízis filozófiáját a szervezeti alkalmazásokban, foglalkozik az autonómia tranzakcióanalitikus és rendszerszemléletű megközelítésével, és konkrét eszközöket ad a szervezeti határokkal kapcsolatos problémák diagnózisához, ill. a megfelelő fejlesztési eszköz és hordozórendszer kialakításához. A képzés során példák, saját esetek és gyakorlatok segítségével fejlesztheti ez irányú képességeit.

Tréningtémák:

  • Szervezet és ember
  • Szervezetfejlesztés és tranzakcióanalízis
  • Szervezeti határok. Szervezeti struktúra és dinamika (E. Berne)
  • Szervezetek fejlődése és tanácsadói szerepek
Időpont
  1. január 18-19. péntek-szombat 10:00-17:00ig
A program díja

160 000 Ft + Áfa.

A Gordon & T.A. Kft.-nél végzett coach és tréner hallgatók 20 % kedvezménnyel vehetnek részt a képzésen.

A jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után letöltheti a visszajelző e-mailben található díjbekérőt. A díjbekérő alapján várjuk számlaszámunkra a 20 000 Ft + Áfa regisztrációs díjat, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a programon. A regisztrációs díj a képzés díjába beszámításra kerül. A résztvevőket a jelentkezések sorrendjében regisztráljuk.

A program minimum 6 fő esetén indul!

A képzés oktatója

Tréner: Antal Sándor (PTSTA-O) Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach.

antal-sandor

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Egyéb képzéseink
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt