Tematikus workshop trénereknek

Tematikus workshop

trénereknek

Tréner, segítő szakember vagy és már magabiztosan alkalmazod a GordonTA képzésén elsajátított kommunikációs készségeket! Az alapok már megvannak és tudni szeretnéd, hogyan épül fel egy speciális tréning? Hogyan dolgozz ki és állíts össze tematikát különböző témájú felkérésekre? Ebben szívesen segítünk az alábbi tematikus workshopokon!

Stresszmenedzsment tematikus workshop

Kinek ajánljuk?

Gyakorlott trénereknek, vezetőknek, HR szakembereknek, mindenkinek, aki a munka világában él.

A workshop célja, hogy közösen definiáljuk azokat a fókuszpontokat, melyek fontos szerepet játszanak a munkahelyi stressz kialakulásában. Megvizsgáljuk a releváns tényezőket. A közös munka kimeneteként meghatározzunk intervenciós irányokat.

Milyen témákkal foglalkozunk?

  1. A munkahelyi stressz

A munkahelyi stressz elmélete. Okai és következményei. A stressz dimenziói. A VUCA és a stressz. A változásról.

Milyen tényezőket tudunk azonosítani? Milyen összefüggéseket fedezhetünk fel a tényezők között?

Időnk nagy részét töltjük itt, de hogyan? Mit tehetünk a munkatársainkért, beosztottainkért? És mit tehetünk magunkért?

  1. Stresszmenedzsment

Stresszmenedzsment. Munkahelyi konfliktusok. Szociális támogatás. Munka-magánélet egyensúly. Burnout.

Stresszkezelés vagy stresszmenedzsment? Vagy egyik sem? Hogyan álljunk neki a megoldásnak? Vezetőként hol van lehetőségem az intervencióra?

  1. A stressz az én életemben

Hogyan működik ez az én esetemben? Stresszteszt és kiértékelése. Milyen lehetőségeket azonosíthatunk a személyes eredmények munkánkba adaptálása tekintetében?

A workshop időpontja: szervezés alatt

Díja: 30 000 Ft + Áfa

A képzés oktatója: Szakmáry András 

Időgazdálkodás tematikus workshop

Tegyük fel, hogy felkérést kapsz időgazdálkodás tréning megtartására! Szuper!

Mi a dolgod ilyenkor? Hogy állsz neki? Mik a fontos témák egy időgazdálkodás tréningen?

Milyen eszközök, modellek, struktúrák kell, hogy megjelenjenek? Mi az a Parétó elv és hogyan kapcsolódik az időgazdálkodáshoz? És milyen békát kell lenyelni? Mit kell tudni a prioritási mátrixról és mikor erdemes alkalmazni?

Biztos, hogy az időről szól az időgazdálkodás? Ha nem, miről szólhat? Hogyan tudjuk felderíteni a tréningen, hogy mi a probléma gyökere? Milyen eszközeink vannak egy csapat időgazdálkodásához?

Ha izgatnak a fenti kérdések, ha van rá esély, hogy ilyen témával keres meg egy cég, ha szeretnél segítséget abban, hogy milyen tartalommal érdemes kitöteni egy ilyen felkérést itt a helyed, várunk szeretettel!

Időpont: szervezés alatt

Díja: 30 000 Ft + Áfa

A képzés oktatója: Eperjesi Amina PCC coach, tréner szakember

Motiváció tematikus workshop

Kiknek ajánljuk? – Végzett, gyakorló trénereknek, akik elsősorban céges környezetben dolgoznak. A célunk ahhoz adni támogatást, hogy egy-egy ma jellemző céges felkérést – jelen esetben a Motiváció témában – hogyan érdemes felépíteni, egészen konkrétan milyen elméleti tartalmat tegyünk bele, ahhoz milyen gyakorlatokat kössünk, illetve legyen lehetőségük a résztvevőknek kérdezni, gyakorolni, tapasztalatot megosztani.

  • Miről szóljon egy Motivációs tréning? Fókuszban a tartalom, elmélet, modellek, tematika (Maslow, Herberg, McClelland, legaktuálisabb HBR kutatások és írások stb.)
  • Hogyan tudjuk a Motivációt gyakorolni? Fókuszban a Gyakorlatok – Mindenki gyűjt a témához kapcsolódó gyakorlatokat, ezeket átbeszéljük, megnézzük melyik mitől, hogyan működik, mikre kell figyelni, mire érdemes reflektálni a végén, mitől lesz ez hasznos a csoportnak
  • Best Practice
    Fókuszban a Gyakorlás – Miben van szükséged segítségre? Milyen kérdéseid, dilemmáid, aggályaid vannak? Szeretnéd magad kipróbálni? Hogyan tudsz minket motiválni?

Időpont: szervezés alatt

Díja: 30 000 Ft + Áfa

A képzés oktatója: Eperjesi Amina PCC coach, tréner szakember

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Egyéb képzéseink
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt