Vissza a tanterembe – online pedagógus képzés

Oktatói kommunikáció nehéz helyzetekben

Az elmúlt egy év bizonytalansága és a folyamatos újítási kényszer megterhelte mind a diákokat, mind a tanárokat, most ismét egy új helyzet elé állnak, amikor hosszú kihagyás után hamarosan visszatérnek a tantermekbe.

Az itt megjelenő feszültségek mérsékléséhez kíván gyorssegélyt nyújtani rövid képzésünk, mely ízelítőt ad az oktatói kommunikációban rejlő lehetőségekből.

A tanfolyam során a résztvevők megismerkedhetnek az asszertív kommunikáció tanári-oktatói munka során használható speciális technikáival, továbbá kiemelt szerepet kap a stresszkezelés.

Óraszám:
12 óra

Ár:
20 000 Ft + ÁFA

Oktatók:
Sebán Zoltán

A következő képzés indulása:
2021. május 19., 26., június 2. 14.00-18.00-ig

Képzési napok:
szerda

Helyszín:
Online ZOOM felületen

„Vissza a tanterembe”
Oktatói kommunikáció nehéz helyzetekben
online tanfolyam

Kinek?

Közoktatásban és szakképzésben tanító tanároknak, oktatóknak

Miről?

A képzés támogatást nyújt a jelenléti és online oktatások során felmerülő esetleges konfliktusok, nehézségek megelőzésében és megoldásában. Segíti a pedagógust a tanulók motiválásában, aktivizálásában, számonkérésében, támogatásában, továbbá az oktatói magyarázatok, instrukciók és igények egyértelmű és világos megfogalmazásában, melyek mellett eszközöket kapnak a tanárok a saját feszültségeik oldásához.

A 12 órás online tanfolyam interaktív tapasztalati tanulásra épít, így a résztvevők saját bőrükön tapasztalhatják meg és próbálhatják ki a képzésen tanult kommunikációs eszközöket, módszereket.

Jelen online képzés kommunikációs alapokat nyújt a résztvevők számára, az itt megszerzett tudás elmélyítésére javasoljuk a „Már százszor megmondtam” kreditpontot nyújtó pedagógus akkreditált továbbképzés elvégzését. További információk az alábbi linkre kattintva érhetőek el: Akkreditált pedagógus képzés

Mikor?

A következő képzés időpontjai:

2021. május 19., 26., június 2. 14.00-18.00-ig

Hol?

A tanfolyam online ZOOM felületen kerül megrendezésre.

A regisztrált résztvevők a program előtti napon e-mailben kapják meg a ZOOM linket és belépési adatokat.

Mennyiért?

Képzés díja:

20 000 Ft + ÁFA

Jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, benne a letölthető díjbekérővel képzési díjról. Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a képzésen.

Számlázással kapcsolatos kérdéseket a penzugy@gordonta.hu címen vagy a +36 30 358 85 77 számon pénzügyi munkatársunkkal lehet egyeztetni.

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el.

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409.

Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Most Recent Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!