Williams ÉletKészségek® – hatékony stresszkezelés

 

A Williams ÉletKészségek® Program keretében egyszerű, a mindennapokban jól alkalmazható stresszkezelő stratégiákat és kommunikációs technikákat lehet elsajátítani.

A program célja olyan készségek megismerése és elsajátítása, amelyek elősegítik a mindennapi stresszhelyzetek és konfliktusok kezelését.

A HALADÓ SZAKEMBEREKNEK SZÓLÓ MODUL keretében kiemelt fókuszba kerülnek a segítő hivatás során felmerülő nehéz helyzetek. 

A 16 órás saját élményű program után lehetőség van a Williams ÉletKészségek Facilitátor képzésre továbbmenni. A 80 órás hivatalos facilitátor képzés előfeltétele a sajátélményű WÉK csoporton való részvétel, melynek ez a haladó modul megfelel, beszámítható.

A Williams ÉletKészségek© Program magyarországi alkalmazására kizárólagosan a Selye János Magyar Magatartástudományi és Magatartásorvoslási Társaság jogosult, önállóan csoportokat csak okleveles Facilitátorok vezethetnek. A Williams Életkészségek védjegyet bejegyzett szerzői jog védi!

Oktatók:
Mlinárik Andrea

A következő képzés indulása:
szervezés alatt

Helyszín:
Gordon & T.A. Kft. tréningterme

Williams ÉletKészségek® – hatékony stresszkezelés

Kinek?

Humán szakembereknek

  • akik szeretnének a segítő hivatás során felmerülő nehéz helyzetekhez eszközöket kapni.
  • akik szeretnék eredményesen kezelni a munkájuk során adódó stresszhelyzeteket, sikeresebben kezelni magánéleti konfliktusaikat, javítani szeretnék munkatársi, baráti, családi kapcsolataikat, hatékonyabban szeretnének kommunikálni.
  • akiket érdekel a WÉK tréning készségporgram facilitátor képzése és részt vennének annak személyes élményű képzésén.
Hol?

Gordon & T.A. Kft. tréningterme

Mikor?

szervezés alatt

Miről?

A WÉK tréning tematikája teljesen strukturált, meghatározott egységekből áll.

A program során 10 olyan eszközt és egy egyedülálló döntési módszert kapsz a kezedbe, melyekkel önismereted, személyes hatékonyságod és teljesítményed hosszú távon fokozódik, kapcsolataiddal való elégedettséged tartósan javul, a stresszkezelő technikák alkalmazásával a káros stresszhatások pszichikai és testi következményeit megelőzheted.

A WILLIAMS ÉLETKÉSZSÉGEK® program hatékonyságát különböző célcsoportokban nem csak a résztvevői elégedettség mutatók, hanem nemzetközi és hazai tudományos vizsgálatok is alátámasztják 

A tréning fő témakörei: ·

Hogyan fogalmazzuk meg a problémát és hozzunk döntést?

Hogyan ismerjük fel és vezessük le feszültségeinket?

Hogyan oldjuk meg kreatívan problémáinkat és érvényesítsük érdekeinket?

Hogyan építsünk ki kölcsönösen támogató kapcsolatoka

Williams Életkészségek® tréninget kizárólag a Williams LifeSkills Inc. által elismert okleveles facilitátorok tarthatnak.

Ha trénerként elindulnál ebbe az irányba, és te magad is ennek a készségfejlesztő programnak a hivatalos facilitátora szeretnél lenni, akkor ez a 16 órás WÉK tréning a facilitátor képzés saját élményű részeként elismerhető

Mennyiért?

A képzési díj: 120 000 Ft + Áfa

 

A jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, benne a letölthető díjbekérővel a 20 000 Ft + Áfa regisztrációs díjról. Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a képzésen. A regisztrációs díj a program díjába beszámításra kerül.

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el.

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a programdíj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409.

Amennyiben a Résztvevő a program kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

A képzés oktatója

A program vezetője: Mlinárik Andrea okleveles WÉK® facilitátor, mentálhigiénés szakember, a Gordon & T.A. Kft. által kiképzett tréner és coach.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Related Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!