A tréningjeinkbe beépített know-how:

– A kommunikáció-elméleti ismeretanyagot a nemzetközi szakirodalom legjava adja. Hatékony, jól alkalmazható eszköztárral dolgozunk, mely a problémahelyzetek felismeréséhez és a konfliktushelyzetek vesztes nélküli megoldásához ad segítséget.

– A Tranzakció-elemzés (T.A.) segít a szervezetekkel való munka során abban, hogy a felszín mögött rálássunk a valódi problémákra, terminológiája könnyen kezelhető eszközt ad a kezünkbe, amikor személyek, szervezeti szintek vagy egységek közti viszonyok hatékonyságát elemezzük.

A T.A. használata megnöveli a csoporttagok hatékonyságát, tudatosságát és ezen keresztül javítja a szervezeti együttműködést.

Szakmai vezető trénerünk, dr. F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus, vezető coach, a hazai Gordon-programok megalapítója, a Tranzakció-analitikus iskola alapos ismerője és terjesztője olyan tréningcsomagot dolgozott ki, mely a T.A. önismereti elemeit kínálja. A Gordon & TA Kft. keretei között megszerezhető kapcsolati tapasztalatok mély önismerethez segítik a résztvevőket.

A Gordon & T. A. Kft. csapata a tréningprogramjait és tanácsadói tevékenységét természetesen a megrendelő igénye szerint tölti meg a leginkább célravezető tartalommal. Elsősorban a versenyszféra munkatársaival és humán-szolgáltató szakemberek csoportjaival dolgozunk. Emellett különleges öröm számunkra az egyénileg jelentkező emberek csoportja, hiszen erős motiváltságuk mindig ajándék.

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt. Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt