A tréningjeinkbe beépített know-how:

– A kommunikáció-elméleti ismeretanyagot a nemzetközi szakirodalom legjava adja. Hatékony, jól alkalmazható eszköztárral dolgozunk, mely a problémahelyzetek felismeréséhez és a konfliktushelyzetek vesztes nélküli megoldásához ad segítséget.

– A Tranzakció-elemzés (T.A.) segít a szervezetekkel való munka során abban, hogy a felszín mögött rálássunk a valódi problémákra, terminológiája könnyen kezelhető eszközt ad a kezünkbe, amikor személyek, szervezeti szintek vagy egységek közti viszonyok hatékonyságát elemezzük.

A T.A. használata megnöveli a csoporttagok hatékonyságát, tudatosságát és ezen keresztül javítja a szervezeti együttműködést.

Szakmai vezető trénerünk, dr. F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus, vezető coach, a hazai Gordon-programok megalapítója, a Tranzakció-analitikus iskola alapos ismerője és terjesztője olyan tréningcsomagot dolgozott ki, mely a T.A. önismereti elemeit kínálja. A Gordon & TA Kft. keretei között megszerezhető kapcsolati tapasztalatok mély önismerethez segítik a résztvevőket.

A Gordon & T. A. Kft. csapata a tréningprogramjait és tanácsadói tevékenységét természetesen a megrendelő igénye szerint tölti meg a leginkább célravezető tartalommal. Elsősorban a versenyszféra munkatársaival és humán-szolgáltató szakemberek csoportjaival dolgozunk. Emellett különleges öröm számunkra az egyénileg jelentkező emberek csoportja, hiszen erős motiváltságuk mindig ajándék.

Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!