Intézményünk – nevéből adódóan – a Gordon-féle kommunikáció-elmélet és a tranzakció-elemzés módszere által inspirált, saját fejlesztésű tananyagokra és módszertanra építi képzési programjainak fejlesztését és kínálatát. Minden hozzánk jelentkezőnek szeretnénk azt nyújtani, hogy az aktuális üzleti vagy személyes igényeket szem előtt tartva alkotjuk meg az adott tréning konkrét tartalmát (a módszertani alapokat természetesen nem hagyjuk el). Ilyen módon nagy biztonsággal kijelenthető, hogy a tréningeken tanultak könnyen átülthethetők a mindennapi életbe, gyakorlati szinten is. Képzéseink hosszabb időszakokon átívelnek, így folyamatában segítjük az egyéneket céljaik elérésében.

Az intézmény által kifejlesztett, többségében vezetéssel, irányítással kapcsolatos programok oktatása kapcsán elvárt eredményesség a velünk együttműködő oktatók szakmai hozzáértésén, a módszerek iránti elkötelezettségükön és az ügyfélközpontúságukon is múlik. Oktatóinkkal többéves szakmai múlt és tapasztalat köt össze. A rendszeres belső kommunikáció, igényeik, elégedettségük felmérése, folyamatos szakmai továbbképzésük és munkájuk monitoringja elengedhetetlen feladata a Gordon & T.A. Kft. vezetőségének.

A képzés sikere a program szakmai tartalmán és a személyi erőforrásokon túlmenően a megvalósításra kijelölt környezeten is múlik. Intézményünk vallja, hogy az Ön figyelmét fenntartani csak olyan képzési helyszínen lehet, amely könnyen megközelíthető és figyelembe veszi az emberi egészséggel, biztonsággal kapcsolatos igényeket, vagyis egyenes arányban áll az intézmény által hirdetett humanisztikus szemlélettel.

Intézményünk a megvalósult képzések során kapott pozitív visszajelzések és fejlesztési javaslatok figyelembevételével standard, folyamatosan garantálható minőséget kíván nyújtani mindenkinek.

Vezetőségünk ezért elhatározta, hogy az eddigi tapasztalatokat összefoglalóan értékeli, majd olyan szabályozási és értékelési rendszert vezet be, mely támogatja a tudatos minőségi szint felállítását és a megfelelés mérhetőségét. A felnőttképzési tevékenységre vonatkozó hazai jogszabályok és Európai Uniós irányelvek folyamatos követésével olyan akkreditált felnőttképzési intézményként kívánunk működni, ahol Ön nem csak egy nyilvántartott résztvevő, hanem egy velünk együtt fejlődő, munkájában és magánéletében kitartó, sikeres és eredményes vezető, munkatárs és ‘családtag’.

Víziné Kubicsek Beáta

Tulajdonos, Ügyvezető igazgató

Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!