“Akarsz-e játszani?” Kommunikációs játékok tanítása

+

Szabadulj ki! – Tréning játék készítő workshop

“Akarsz-e játszani?” – Kommunikációs játékok tanítása trénereknek, andragógusoknak, pedagógusoknak és mindazoknak, akik csoportokat vezetnek.

+ most először ráadás nap: Szabadulj ki! – Tréning játék készítő workshop – itt a játékkészítés élményével várunk!

A legtöbb tréning sokszor attól válik élvezhetővé, ha a szakmai tartalmat játékokba ‘ágyazzuk’, így a csoport jó légkörben és hangulatban tölheti a tréningnapokat. Ezen a játék-tréningen pont ilyen játékokat tanítunk és tanulunk meg alkalmazni profi trénereknek és csoportfacilitátoroknak – hogy még színvonalasabb lehessen a saját tréningjük.
A játékok fejlesztik kreativitásunkat és intelligenciánkat. A játék jó hangulatot teremt, közösséget kovácsol. A játék felold, figyelemerősítő, segít a problémák feldolgozásában.

A csapatépítő játékok alapvetően négy célt szolgálnak a csoportban:
• a csoport kezdetén a feszültség oldása, a csoportmunka elindításának megkönnyítése;
• tükrözze a különböző rejtett csoportdinamikai jellegzetességeket;
• az öntapasztalás és a különböző készségek fejlesztése vagy az önkép, önismeret, társismeret növelését szolgáló feladatok;
• a csoport befejezésének, lezárásának megkönnyítése, a hazatérés tudatosítása.
(Bagdy, Telkes 1990; Benedek 1992; Rudas 2001;)

Milyen játékokra számíthatsz?

1. nap: Kommunikációs játékok: 6 óra tömény játék – minden játékot kipróbálunk, középpontban a kommunikáció, a gyors játékoktól a hosszabb, összetettebb feladatokig minden sorra kerül

• bemutatkozó, ismerkedő játékok – ‘jégtörők’
• bizalom erősítő, kapcsolatépítő játékok
• stratégiai játékok,
• csapatépítő játékok,
• páros valamint kiscsoportos kommunikációs és konfliktuskezelő gyakorlatok, szerepjátékok melyek színessé teszik a játék-napot.

2. nap: Szabadulj ki! – Tréning játék készítő workshop

1. Belekukkantunk néhány szabadulószoba játékba, hogy a feladattípussok és a felépítés mindenki számára ismert legyen. Közben jót játszunk vele.

2. A szabadulószoba témájú tréning játékot alkotunk közösen.
Beletesszük az eddigi tapasztalatainkat, kreativitásunkat, ötleteinket és egy teljesen új tréning játékot alkotunk, amelyet mindenki a saját céljaihoz, felhasználási területéhez tud szabni.

3. A nap második felében kidolgozzuk, hogyan használható (rövidebb formában) tréningen maga a szabadulószoba alkotás, mint feladat.

Olyan kreatív, trénereket, coachokot, csoportvezetőket várunk, akik örömmel vezsnek részt egy alkotó folyamatban velünk.

Most nem játékok bemutatásával, kipróbálásával, hanem a játékkészítés élményével várunk!

Téged milyen játékok érdekelnek leginkább? – Töltsd ki a jelentkezési lapot, és a megjegyzésbe írd be, hogy milyen típusú játékok érdekelnének!?

Időpontok és költségek

A tréning időpontja:

  1. nap: 2019. Január 25. péntek 13-19 óráig (6 óra)
  2. nap: szervezés alatt

A tréning díja:

Magánszemélyeknek: 1. nap: 28 000 Ft + Áfa, 2. nap: 17 000 Ft + Áfa, a két nap együttesen: 40 000 Ft + Áfa

Céges résztvevőknek: 1. nap: 31 000 Ft + Áfa, 2. nap: 21 000 Ft + Áfa, a két nap együttesen: 50 000 Ft + Áfa

A program min. 8 fő jelentkezése esetén indul! Az első nap létszáma: maximum 16 fő, a második nap létszáma: maximum 8 fő.

A képzés vezetője

Lukács Anikó

Lukács Anikó

Coach, Tréner, Közgazdász

Szakterületei: coaching, rendszertábla állítás, csapatépítő, együttműködést fejlesztő programok, családsegítés, tanácsadás, ifjúsági tréningcsoportok vezetése

A jelentkezés módja

A jelentkezési lap kitöltése után történik a képzési díj befizetése.
A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el. Regisztrációnál kérlek jelezd, melyik napon szeretnél részt venni.

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.
Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409.
Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

A képzés helyszíne

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Egyéb képzéseink
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt