Tréningjeink felépítése során a kommunikáció-elméleti ismeretanyagot a nemzetközi szakirodalom állítottuk össze. Hatékony, jól alkalmazható eszköztárral dolgozunk, amely segítséget nyújt a problémahelyzetek felismeréséhez és a konfliktusok vesztes nélküli megoldásához.

A szervezetekkel való munka során a tranzakcióelemzés eszközét is alkalmazzuk, amely segít abban, hogy megismerjük a felszín alatti problémákat, emellett terminológiája könnyen kezelhető eszköz a személyek, szervezeti szintek és egységek közötti viszonyok hatékonyságának elemzése során. A tranzakcióanalízis használata növeli a csoporttagok hatékonyságát és tudatosságát, így javítja a szervezeti együttműködést.

Szakmai vezetőnk, dr. F. Várkonyi Zsuzsa olyan tréningcsomagot dolgozott ki, amely egyesíti a vereségmentes, együttműködő konfliktuskezelési, kapcsolvezetési programok módszereit és a tranzakcióanalízis önismereti elemeit, ennek köszönhetően a Gordon & T. A. képzésein megszerezhető kapcsolati tapasztalatok mély önismerethez segítik a résztvevőket.

Természetesen tréningprogramjainkat és tanácsadói tevékenységünket minden esetben a megrendelőink igényeihez igazítjuk, annak érdekében, hogy partnereink hatékonyan elérhessék céljaikat.

Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!