A Gordon & TA 2004-ben alakult, ekkor léptünk be az üzleti élet területére – több, mint tíz éves közös munkával, tapasztalattal és barátsággal a hátunk mögött.

Szakmai munkánkat harminc évvel ezelőtt kezdtük, s akkoriban az általunk oktatott kapcsolat- és konfliktuskezelő tréningek speciális módszertana egyedül állt a magyar tréningpiacon. Ma már ugyan komoly versenytársak között működünk, kínálatunkat mégis egyre többen, egyre igényesebb partnerek választják. Bizonyára nemcsak a sokéves tapasztalat, hanem cégünk egyre markánsabb profilja is szerepet játszik ebben.

Az évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a tréningek oktatásában, és azt láttuk, hogy a megújításnak, kibővítésnek és más modellekkel való ötvözésnek tágas tere van. 

Ahogy bármely más kiváló szellemi termék, a vereségmentes, együttműködő konfliktuskezelés módszere is számtalan szakember gondolatait termékenyítette meg. 

Dr. F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus, vezető coach a hazai Gordon-féle programok megalapítója, szaktudása és tréneri gyakorlata sikerrel „termékenyítette meg” az eredeti programkínálatot.

Kialakított egy mára már jogvédett tranzakcióelemző (játszma-) programot, melyet 1994-óta nagy sikerrel tanít, külföldön és Magyarországon különböző szakembercsoportoknak, és magánembereknek egyaránt. 

A Gordon & T.A csapata ezt a továbbfejlesztett programot kínálja:

  • a hazai üzleti élet területén dolgozó munkatársaknak
  • a különböző szakembercsoportoknak,
  • és magánszemélyeknek

Célunk, hogy partnereink szolgáltatásainkkal olyan egészséges,  játszmamentes szervezetet működtessenek, melynek jellemzői a

  • tartósság,
  • a hatékonyság, és a
  • fejlődésre való képesség.

Arra törekszünk továbbá, hogy partnereink:

  • a változások tükrében képesek legyenek megfelelni az új kihívásoknak,
  • tudatos, magabiztos tervezéssel alakítsák szervezetük jövőképét,
  • külső és belső kommunikációja megfeleljen a vállalati értékeknek, kultúrának,
  • mind az egyes emberek, mind a szervezet erőfeszítései egymást támogassák.

Értékeink:

Személy- és ügyfélközpontúság: hallgatóink, illetve partnercégeink közel 70%-a visszatérő ügyfeleink közül kerül ki.

Megbízható szakmai tudás, kompetens szakemberek: csapatunk valamennyi tagja magas szakmai színvonalon dolgozik. Többségük több, mint tízéves felnőttoktatói gyakorlattal rendelkezik. Megtalálható közöttük egyetemi oktató, a felnőttoktatás elméletének (andragógia) kutatója, kommunikációs és önismereti könyvek szerzői, szakmai- és személyiségfejlesztő programfejlesztő, kiképző tréner vagy marketing-kommunikációs és üzleti modell szakember is.

Tudományos alapokon nyugvó, a gyakorlati életben kipróbált és bevált módszerek: a tréningjeinkbe beépített tudás hazai és nemzetközi módszerekre és gyakorlati tapasztalatokra épül.

Az élet minden területén hasznosítható ismeretanyag: nem csak a szakmai munkában, de a magánélet területén is jól alkalmazható, szemléletformáló készségtárral dolgozunk.

Trénereink szívesen dolgoznak bármely magyarországi térségben.

Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!