Célunk, hogy partnereink:

szolgáltatásainkkal olyan egészséges szervezetet működtessenek, melynek jellemzői:

  • a stabilitás
  • a hatékonyság
  • a rugalmasság és
  • a fejlődésre való képesség
  • együttműködő, játszmamentes emberi kapcsolatokat tartsanak fenn önmaguk, környezetük és ügyfeleik megelégedésére.

Intézményünk – nevéből adódóan – a vereségmentes, együttműködő konfliktuskezelés, kommunikációelmélet és a tranzakcióelemzés módszere által inspirált, saját fejlesztésű tananyagokra és módszertanra építi képzési programjait.

Szolgáltatásaink konkrét tartalmát minden esetben a megrendelő aktuális üzleti vagy személyes igényeit szem előtt tartva állítjuk össze, a módszertani alapok megtartásával. Ennek köszönhetően a tréningjeinken tanult ismeretek könnyen alkalmazhatóak a gyakorlatban, és átültethetőek a mindennapi életbe. A magas óraszámnak köszönhető alapos oktatás mellett egy hosszabb folyamat során tudjuk segíteni a résztvevőket céljaik elérésében. 

Igyekszünk a korábbi képzések során kapott visszajelzések és fejlesztési javaslatok folyamatos figyelembevételével folyamatosan magas minőséget biztosítani ügyfeleinknek. A felnőttképzési tevékenységre vonatkozó hazai jogszabályok és Európai Uniós irányelvek folyamatos követésével olyan engedélyezett felnőttképzési intézményként működünk, ahol Ön nem csak egy nyilvántartott résztvevő, hanem egy velünk együtt fejlődő, együttműködő partner.

 

Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!