Leggyakrabban a versenyszféra munkavállalóival és humán-szolgáltató területen tevékenykedő szakemberekkel dolgozunk együtt, de gyakran segítünk vállalatokat is szervezeti céljaik elérésében. Emellett magánszemélyeknek is indítunk önismereti és önfejlesztő csoportokat. 

Intézményünk – nevéből adódóan – a vereségmentes, együttműködő konfliktuskezelés, kommunikációelmélet és a tranzakcióelemzés módszere által inspirált, saját fejlesztésű tananyagokra és módszertanra építi képzési programjait. Szolgáltatásaink konkrét tartalmát minden esetben a megrendelő aktuális üzleti vagy személyes igényeit szem előtt tartva állítjuk össze, a módszertani alapok megtartásával. Ennek köszönhetően a tréningjeinken tanult ismeretek könnyen alkalmazhatóak a gyakorlatban, és átültethetőek a mindennapi életbe. Képzéseink viszonylag hosszú ideig tartanak, így a magas óraszámnak köszönhető alapos oktatás mellett egy hosszabb folyamat során tudjuk segíteni a résztvevőket céljaik elérésében. 

Tisztában vagyunk azzal, hogy programjaink eredményessége nagyban függ a velünk együttműködő oktatók szakmai felkészültségétől, ügyfélközpontú hozzállásától. Valamennyi oktatónk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, többségükkel évek óta együtt dolgozunk, rendkívül fontos számunkra a hatékony belső kommunikáció, munkatársaink elégedettsége és a folyamatos szakmai továbbképzés.

Igyekszünk a korábbi képzések során kapott visszajelzések és fejlesztési javaslatok folyamatos figyelembevételével folyamatosan magas minőséget biztosítani ügyfeleinknek. A felnőttképzési tevékenységre vonatkozó hazai jogszabályok és Európai Uniós irányelvek folyamatos követésével olyan akkreditált felnőttképzési intézményként működünk, ahol Ön nem csak egy nyilvántartott résztvevő, hanem egy velünk együtt fejlődő, együttműködő partner.

Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!