Life és karrier coaching

Life és karrier coaching

szolgáltatásaink

‘Elég jó szülő’ – személyes coaching szülőknek

Szülőnek lenni nagyon nehéz feladat. Tökéletes szülőnek lenni elérhetetlen vágy. Elég jó szülőnek lenni elérhető eredmény. Gyerekeink nem is kívánnak ennél többet, ha elég jó szülők vagyunk. Így ők maguk is szeretni tudó és küzdeni képes felnőtté válnak.

Gyermekeink érzéseit, igényeit kisgyermekkorban megérteni nem könnyű feladat, serdülő korban majdnem lehetetlen. A legjobb szülő is elbizonytalanodik időnként és tehetetlennek érzi magát.

Ha kérdései kétségei támadnak, várjuk jelentkezését!

Egyéni coaching időtartama alkalmanként: 90 perc, díja: 20 000 Ft/alkalom

Coach: Vízi Beáta

Egyéni life coaching és párkapcsolati coaching

Szinte mindenkivel előfordul, hogy elérkezik egy váratlan, előre nem látható ponthoz, egy addig nem tapasztalt helyzethez, amikor lépni, dönteni kell. A korábban alkalmazott és bevált módszerek már nem működnek, szükség lenne, valami fogódzóra.

Ilyenkor segít az életvezetési life coach, kívülállóként objektíven és tisztábban látni a helyzetet, megtalálni a legjobb utat, hogy ismét kézben tartsuk a sorsunkat.

Életünk, boldogulásunk, a változtatások lehetőségének alakítása elsősorban a saját kezünkben van. Képességeink és lehetőségeink felismerése azonban nem mindig könnyű, s különösen nehéz sorsfordító döntéseket meghozni, adott esetben a korábbitól teljesen eltérő, új életet kezdeni.

Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, teljes életet éljünk, fontos, hogy megtaláljuk a munka, a társas kapcsolatok és az önmegvalósítás összehangolásában rejlő kihívásokat és örömöket.

Az életvezetési tanácsadó (life coach) észrevételeivel arra ösztönzi kliensét, hogy saját maga felismerje élete buktatóit, megtalálja a lehetőségeit és megalapozott, önálló döntéseket tudjon hozni. Támogató és szinte észrevétlen munkát végez a célkitűzések, a megvalósítás és szemléletváltás érdekében.

Egyéni life coaching időtartama alkalmanként: 90 perc, díja: 20 000 Ft/alkalom

Párkapcsolati coaching időtartama alkalmanként: 90perc, díja 25 000Ft / alkalom

Coach: Oktatóink felületen választható, érdeklődés: az űrlap kitöltésével, vagy a +36 30 983 10 23 számon

Tehetség- és karrier coaching

Ez a coaching a tehetséggel, a Te képességeid, készségeid és erősségeid azonosításával foglalkozik. Szabadúszóknak, vállalkozóknak, kisebb vállalatok vezetőinek, esetenként nagyobb vállalatok szenior vezetőinek segítek saját képességeiket, készségeiket – azaz erősségeiket azonosítani és az általuk meghatározott sikerképet elérni.

Erősségeink azonosítása azzal kezdődik, hogy tisztázzuk saját, egyéni célkitűzéseinket. A módszerrel ezt követően olyan pozitív siker-útvonalat alakíthatsz ki melyekkel:

az erősségeidre építhetsz (terveket, karriert, munkakört)
konkrét célokat tudsz kitűzni (magánéletben és szakmailag)
…hogy aztán elérd és átélhesd a saját magad által elképzelt siker érzését és állapotát.
További részletek itt…

A coaching folyamat alkalmankénti díja 20 000 Ft (áfamentesen) 90 perc időtartamra.

Coach szakember: Oktatóink felületen választható, érdeklődés: az űrlap kitöltésével, vagy a +36 30 983 10 23 számon

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Related Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!