ONLINE Reziliencia tréning – A “Keljfeljancsik” titka

Vajon mi a titka a Keljfeljancsi-típusú személyeknek, akik a padlóra kerülve hamar felpattannak, leporolják magukat és – sokszor fütyörészve – tovább mennek?

 • Mitől képesek akár élvezni azt is, ha a bizonytalanságban a stabil pontok viszonylagossá válnak?
 • Hogyan képesek a legjobbat kihozni magukból az erőt próbáló szituációkban is?
 • Vajon Keljfeljancsinak születni kell, vagy másolható ez az attitűd?

Ez utóbbi kérdésre már most egyértelműen megadható a válasz. A titkuk nem más, mint egy kompetencia csomag: a reziliencia, a rugalmasság és lelki állóképesség, amely könnyedén és sokrétűen fejleszthető.

A 4X3 órás online tréningen megtaláljuk a választ az összes többi kérdésre is. Belekóstolunk a Keljfeljancsi – létbe, hogy utána a tapasztaltakat a mindennapokba integrálva egy felszabadultabb, könnyedebb életet élhessünk.

A különösen gyakorlatorientált tréning során hétről hétre építheted be az egyes praktikákat az életedbe. A fejlődést e-learning anyagok, videók és tesztek is segítik, színesítik.

Óraszám:
4×3 óra online képzés

Ár:
A program díja bevezető áron: bruttó 28 000 Ft + Áfa (br. 35 560 Ft)

Oktatók:
dr. Vizin Anita

A következő képzés indulása:
2022. november 22-től, keddenként 17:00-21:00-ig

Képzési napok:
kedd

Helyszín:
A program ONLINE keretek között, ZOOM felületen zajlik majd.

Kinek?

Programunkat olyan résztvevőknek ajánljuk, akik szeretnének

 • megismerkedni a reziliens működés egyes faktoraival
 • képet kapni saját maguk működéséről, megküzdési képességéről
 • fejlődni a nehézségek kezelésében, a megbillent egyensúly mihamarabbi helyreállításában
 • önismereti tapasztalatokat gyűjteni

Ha velünk tartasz, szükséged lesz:
– a nyitottságodra és az önismeretedre
– a bevállalós és a játékos énedre
Dolgozunk:
– korábbi élményeiddel, amelyek egykor a padlóra küldtek
– jelenlegi kihívásaiddal.

Miről?

A 4×3 órás bevezető programunkon

 • Változatos, színes eszközökkel, egyéni, páros, valamint csoportos gyakorlatokkal ébresztjük fel és növeljük hétről hétre a rugalmasságunkat, továbbá felpróbáljuk a reziliencia szemüvegét, amelyen keresztül a nehéz helyzetek más megvilágításba kerülnek.
  A „Keljfeljancsiság” ugyanis egy olyan életszemlélet és stratégia, amelynek köszönhetően kevesebb stresszkezelési technikára lesz szükségünk: a negatív vagy nehéz élmények másként hatnak ránk, egyre kevésbé billentenek ki az egyensúlyunkból.
 • Használjuk a reziliencia – kereket, amely egy iránytű lesz számodra egy-egy adott probléma vagy nehézség megoldásában is.
 • Feltérképezzük azokat a csúcs erősségeidet, amelyekre a nehezebb időszakokban támaszkodhatsz.
 • Eszközöket kapsz a lelki egyensúlyod gyors visszaállításához, ha kibillennél.
 • Dolgozunk egy-egy korábbi kríziseddel, jelenlegi nehéz helyzeteddel
 • Az egyes alkalmak között lehetőséged nyílik az aktuálisan elsajátított eszközök beépítésére a mindennapokba, a következő alkalommal megosztjuk a tapasztalatokat, az elért eredményeket, a nehézségeidre javaslatokat kaphatsz.

A 4×3 órás online bevezető programon betekintést nyerhetsz a reziliencia lényegébe. Ha programunk felkeltette érdeklődésed, az itt megismert kompetenciák kimunkálását, gyakorlatban történő kipróbálását, elmélyítését már a későbbi személyes jelenléti tréningen folytathatod majd.

Mikor?

4×3 óra online képzés

2022.november 22. és 29., december 6. és 13.  (keddenként) 17:00-21:00-ig

Hol?

A program ONLINE keretek között, ZOOM felületen zajlik majd. A résztvevők a képzési alkalmakra egyedi link és belépési kód segítségével tudnak majd csatlakozni, melyet a csoport indulása előtt e-mailben teszünk hozzáférhetővé a jelentkezők számára

Mennyiért?

A program díja bevezető áron: bruttó 35 560 Ft

A részvételi díj tartalmazza:

 • a 4×3 óra online képzést szakértő oktatóval,
 • kiegészítő e-learning tananyagokat
 • kedvezményes jelentkezési lehetőséget személyes kontaktórás csoportunkba.
Jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, benne a letölthető díjbekérővel a program díjáról. Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a képzésen. A jelentkezés a program teljes díjának befizetésével kerül véglegesítésre. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el. Számlázással, pénzügyekkel kapcsolatos kérdésekben a penzugy@gordonta.hu címen állunk rendelkezésre.

Maximális létszám: 10 fő

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a képzési díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409.

Amennyiben a Résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetnilemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Related Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!