Senior munkatársak motivációja tréning

Senior munkatársak motivációja tréning

A senior munkatársak motivációja tréning célja:

  • A hatékonyság növelése a senior tapasztalatok átadásával.
  • A több éve kiemelkedően dolgozó munkatársak motivációjának erősítése, önismeretük fejlesztése, szakmai kompetenciájuk elismerése.
  • A senior tapasztalatok módszeres, jó kommunikációs technikával történő átadása.

Kinek?

Senior munkatársaknak

Miről?

A senior munkatársak motivációja tréning sajátosságai:

  • A sikeres senior munkatársak kapcsolat- és konfliktuskezelő képzésében mindig fontos szerepet szánunk a résztvevők saját tapasztalatainak. Ezeket nagy hangsúllyal építjük be az általunk kínált, szemléletformáló tréninganyagba.
  • A képzés során részben empirikusan, részben a kommunikáció-elmélet felől vizsgáljuk meg, mi a magyarázata a sikeres, illetve a kudarcos rutinoknak.
  • A több éve, folyamatosan, nagy terheléssel dolgozók körében erősödik az emocionális kimerülés, a kiégés veszélye. Ebben a megelőző munkában fontos eszköz lehet a senioritás nem-anyagi megbecsülése is, amelynek több lehetséges formájához (pl. a senior tapasztalatok átadása számára biztosított fórumokhoz vagy egy mentori hálózat kiépítéséhez) adunk javaslatokat, mely a „senior” munkatárs fontosságának hangsúlyozásával erősíti a munkához szükséges motivációt.

 A program tartalma:

  • Jól bevált receptek gyűjtése a partnerekkel való bánásmód területéről;
  • A bizalom megteremtése után a „hozott” nehéz helyzetek (tipikusan nehéz partner) elemzése, feldolgozása. Az általunk kínált kommunikációs technikák bemutatása és kipróbálása;
  • A Tranzakció-elemzés eszközül szolgál a „másik fél” személyiségtípusának bemérésére, a követendő stratégia megválasztásához; Mindez segítséget nyújt a résztvevőknek a tapasztalatok átadásában, illetve saját szakmai sikereik erősítésében.
Mikor?

A megrendelővel egyeztetett időpontban.

Hol?

A megrendelővel egyeztetett helyszínen.

Cégeknek szóló képzéseink egyedi ajánlatkérésre, minimum 8 fő esetén indulnak. Előzetes egyeztetést követően személyre szabott ajánlatot adunk és a céggel közösen állapodunk meg a tematikában és a technikai feltételekben.

Üzleti képzések

Legnépszerűbb szervezetfejlesztési képzéseinkről IDE kattintva találhat részletesebb leírást.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Egyéb képzéseink
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!

Not readable? Change text. captcha txt