ACC felkészítő: Csoportos mentor-coaching

Mentor-coaching az International Coaching Federation (ICF) nemzetközi minősítés ACC szintjének megszerzéséhez.

Tervezed a nemzetközi minősítést és szeretnél ismerős, biztonságos környezetben, neves szakember segítségével felkészülni? ACC felkészítő mentor coaching programunkat fix résztvevőjű, kiscsoportos formában tervezzük, így garantált a személyes figyelem és a bizalmi légkör!

Ha GordonTA-nál végzett gyakorló coach vagy és szívesen járnál vissza képző intézményedbe, ahol a képzés egyik oktatója készítene fel a vizsgára, akkor nálunk a helyed! Természetesen nem csak nálunk végzett szakembereket várunk, akkor is csatlakozhatsz, ha a képzést máshol végezted, de szeretnél kapcsolódni hozzánk a felkészítésre!

A coaching sokszor lehet magányos szakma, hiszen legtöbbször csak a coach és az ügyfél kapcsolódik a folyamatban. Emiatt is fontos időről időre megállni, szakember segítségével és a csoport erejével reflektálni a szakmai munkánkra, ezáltal tovább fejlődni. Ezt az önreflektív teret szeretnénk megteremteni csoportos mentor coaching programunkkal, ahol 4 alkalommal közösen kerülnek feldolgozásra a szakmai esetek, kapnak visszajelzést a résztvevők coaching munkájukra önmaguktól, egymástól – a csoporttól és a mentortól is.

A csoportos munka megadhatja azt a pluszt, ami segíthet hatékonyabban felkészülni a nemzetközi minősítésre!

Óraszám:
8 óra

Ár:
GordonTA coach képzést végzetteknek: 100 000 Ft + Áfa
Külsős szakembereknek: 120 000 Ft + Áfa

Oktatók:
Eperjesi Amina

A következő képzés indulása:
Időpontok: 2024. Február 29., Március 28., Április 25. Május 30. csütörtökönként 17:00-19:00

Képzési napok:
csütörtök

Helyszín:
A GordonTA tréningterme (1022 Budapest, Marczibányi tér 9. fsz 1, 20-as kapucsengő)
(Szükség esetén online ZOOM felületen)

ACC felkészítő: csoportos mentor-coaching

Miért legyen ICF minősítésed?

A nemzetközi minősítés megléte:

 • garancia arra, hogy a minősített coach megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkezik, elkötelezett a magas színvonalú és etikus szakmai munkavégzés, valamint ügyfelei iránt.
 • által kitűnhetsz a végzett coach szakemberek közül, az ügyfelek számára is biztosíték, támpont a hiteles coach kiválasztására.
 • segíthet a business területen való munkában is, hiszen a vállalatok többsége már csak ICF minősített coach szakemberekkel dolgozik együtt.

Az ICF, azaz a Nemzetközi Coach Szövetség a világ legnagyobb, coachokat tömörítő, szakmai szervezete. Mint ilyen, jelenleg az ICF minősítő rendszere a világon a legismertebb és legelismertebb, coachokat minősítő rendszere.

Az ACC minősítés feltételei (ACSTH út):
 • 60 óra coach-specifikus képzés (ennek megfelel többek között a GordonTA Coach képző Akadémia 130 órás alapképzése Level 1 korábban ACSTH szint)
 • Coaching napló – 100 órányi coaching tapasztalat (75 fizetett) demonstrációja, legalább 8 ügyféllel A 100 ügyfélórát a coach-képzés megkezdésétől számítva lehet elszámolni. Továbbá ezek közül legalább 25 órának az ACC-re való jelentkezés időpontját megelőző 18 hónapban kell teljesülnie (ennek teljesítése nem feltétele a felkészítő program elvégzésének)
 • 10 óra mentor-coaching ICF minősítéssel rendelkező coach vezetésével min. 3 hónapra elosztva (Csoportos felkészítés esetén: 7 óra csoportos + 3 óra egyéni)
 • a Coach Knowledge Assessment teljesítése (CKA, Coach Tudásfelmérő vizsga)
 • teljesítményértékelés (1 hangfelvétel és leirata egy coaching ülésről – 20 és 60 perc közötti időtartamban)

Programunk tehát biztosítja a csoportos felkészítést nálunk biztonságos környezetben, egy fix csapattal, 2 hanganyag kiértékelését és lehetőség van Aminával külön egyéni alkalmakra is a további 3 óra megszerzésére.

Az ACC minősítés feltételeiről, a minősítő vizsgáról bővebb információ olvasható az ICF oldalán: https://www.coachingfederation.hu/acc/

Kinek szól felkészítő programunk?

Olyan gyakorló coachok jelentkezését várjuk, akik ACC minősítésre készülnek és aktívan dolgoznak ügyfelekkel és vállalják, hogy eseteiket behozzák a csoportos folyamatba, megosztva azokat és a készült hangfelvételeiket a csoport tagjaival.
A csoport létszáma minimum 4 maximum 8 fő

Hogyan dolgozunk együtt?

Minden alkalomra szükséges minden résztvevőnek 1 maximum 30 perces hangfelvétellel készülnie, ezekkel dolgozik majd a csoport. Amit garantálni tudunk, hogy mindenkinek 2 hangfelvételét kiértékeljük a folyamat során.  Azok a hanganyagok, melyek közös értékelésére nem kerül sor a programon, arra Eperjesi Amina mentor külön ad visszajelzést, melyet az ár tartalmaz. Emellett mindenki dolgozik majd és kiértékeli saját hanganyagát is, mely újabb önreflexiós lehetőség.

Aki mind 4 alkalommal részt vesz a mentor coachingon, annak a minősítéshez kötelező 10 mentor coaching órából 7 óra leigazolásra kerül.

Amit tehát kínálunk:

 • a vizsgára készülő coach támogatása a sikeres minősítés megszerzésében;
 • közös reflexiós tér a szakmai esetek feldolgozására nemzetközileg minősített mentor-coach, szupervízor támogatásával;
 • 2 hanganyag kiértékelése;
 • 7 csoportos mentor coaching óra igazolása (mind a 4 alkalommal való részvétel esetén);
 • fix résztvevői csoport a biztonságos környezethez;
 • kiscsoportos munka, bizalmas légkör a fejlődésre.
Időpontok

Időpontok: 2024. Február 29., Március 28., Április 25., Május 30. csütörtökönként 17:00-19:00

Helyszín

Helyszín a GordonTA tréningterme (1022 Budapest, Marczibányi tér 9. fsz 1, 20-as kapucsengő)

Szükség esetén online ZOOM felületen.

Mentor

A mentor coaching programot vezeti:

Eperjesi Amina PCC mentor-coach, Okleveles szupervízor (EASC – European Association for Supervision and Coaching) – az EASC elnök-helyettese, Tranzakcióanalitikus tanácsadó (DGTA), Vezető tréner

A program díja

A mentor coaching program díja:

GordonTA coach képzést végzetteknek: 100 000 Ft + Áfa

Külsős szakembereknek: 120 000 Ft + Áfa

A jelentkezés módja

A jobb oldalon található jelentkezési űrlap kitöltése után rendszerünk küld egy válaszlevelet, kollégánk pedig adategyeztetés után küldi a díjbekérőt a regisztrációs díjról (50 000 Ft + Áfa). Ezt az összeget várjuk számlaszámunkra, ezzel tudjuk biztosítani a helyet a programon.

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk el. A fennmaradó összeget a biztos csoportindulás esetén a program indulásáig lesz szükséges befizetni, melyről újabb díjbekérőt küldünk majd.

Pénzügyi feltételek:

Jelentkezés esetén a Résztvevő vagy annak munkáltatója és a Gordon & T.A. Kft. között szerződéskötésre kerül sor. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni.

A jelentkezési lap megküldésével a Résztvevő(k) és a számlafizető elfogadják a Gordon & T.A. Kft. programajánlatát. A jelentkezés egyben a program díj megfizetésének kötelezettségét is jelenti.

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-27428409.

Amennyiben a Résztvevő a program kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni.

Kérdezne tőlünk? Ötlete, javaslata van? Írjon nekünk!

Related Projects
Kapcsolat

Hagyjon üzenetet, és mielőbb felkeressük!